40.000 TL'ye kadar sistem toplama

Bütçe
30 - 40 k
Hocam ben daha çok masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum.

Hocam üniversite okuyacaksan masaüstünün bir anlamı kalmıyor, ben aldım sattım daha sonrasında ama yine de siz bilirsiniz. Yılbaşına 7 gün kala indirimler başlar ince hesapta Gaming günleri var cuma günleri saat 22.00'dan sonra onu inceleyebilirsiniz.

Hocam ince hesap veya Gaming Gen TR'de önerebileceğiniz güzel sistem varsa linkleriyle beraber atabilir misiniz? ( maksimum bütçe: 38 k )

Hocam üniversite okuyacaksan masaüstünün bir anlamı kalmıyor, ben aldım sattım daha sonrasında ama yine de siz bilirsiniz. Yılbaşına 7 gün kala indirimler başlar ince hesapta Gaming günleri var cuma günleri saat 22.00'dan sonra onu inceleyebilirsiniz.

Hocam ben de üniversite okuyorum ve şu ana kadar hiç laptop ihtiyacım olmadı, bölümüne bağlı biraz bence.

Hocam ben daha çok gündelik kullanım ve oyun oynamak için kullanacağım önerebileceğiniz sitelerde güzel indirimler varsa yazarsanız sevinirim.

Aslında bütçeniz 45K civarı olsa PC Hocası'nın sistemi var 47K. Uzun süre üzmeden götürür ama oralara çıkabilir misiniz bilmem. Ben yakın zamanda sistem topladım bazı parçaları sıfır bazılarını da ikinci el aldım mantıklı oluyor öyle. İçinize sinerse siz de araştırıp bulabilirsiniz sarı sitede falan.

Aslında bütçeniz 45k civarı olsa PC hocası'nın sistemi var 47k. Uzun süre üzmeden götürür ama oralara çıkabilir misiniz bilmem. Ben yakın zamanda sistem topladım bazı parçaları sıfır bazılarını da ikinci el aldım mantıklı oluyor öyle. İçinize sinerse siz de araştırıp bulabilirsiniz sarı sitede falan.

Kanka ben uygun fiyata güzel bir masaüstü bir sistem toplamak istiyorum. Bunun için uygun fiyata satın alabileceğim siteler varsa yazın lütfen ( bu söyleyeceğiniz sitelerde bekleyebileceğim güzel kampanya varsa yazabilirsiniz.)

Kanka ben uygun fiyata güzel bir masaüstü bir sistem toplamak istiyorum. Bunun için uygun fiyata satın alabileceğim siteler varsa yazın lütfen ( bu söyleyeceğiniz sitelerde bekleyebileceğim güzel kampanya varsa yazabilirsiniz.)

Arkadaşların da dediği gibi İncehesap Gaming gecesi indirimleri oluyor cuma akşamları 22.00 saatinde. Onları takip edebilirsiniz.

Arkadaşların da dediği gibi İncehesap Gaming gecesi indirimleri oluyor cuma akşamları 22.00 saatinde. Onları takip edebilirsiniz.

Anladım hocam. Bir şey daha soracaktım ince hesapta biraz araştırdım 37 - 38 k liraya RTX 5060'lı sistemler satılıyordu ve bu biraz garibime gitti neden bu kadar ucuza satılıyor? Anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı