Arkadaşlar bütçe maksimum 40k. İsteğim ise şu ekranı kaliteli olsun büyük olmasa da olur. Ayrıca şarjı uzun gitsin şarj aleti hafif olsun. Bilgisayarın kendisi de hafif olsun. Oyun oynamıyorum bana laptop önerir misiniz?
M4 MacBook Air.
Pozitif teknolojide tam 40k.
Abi .net yazıyorum sıkıntı olur mu? Ayrıca 40k bütçe dedim ama 30'dan sonrası benim için büyük sıkıntı. Hani 40k yı şöyle dedim 40klık laptopu önerin ben onu 2. el ucuz yollu bulurum diye. Söyle M4 MacBook Air 2. el ucuz yollu 33K ya buldum mesela.
2880x1800 (3K), OLED, 120 Hz %100 DCI-P3 panele, 75Wh bataryaya, verimli ve aynı zamanda güçlü bir işlemciye sahip. Pil performansı ve paneli mükemmel. 1.20 kilogram ağırlığa sahip, hafif diyebiliriz.
Konuyla bağımsız ama senin nicki ve lolün sansarını gördükçe kopuyorumArkadaşlar bütçe maksimum 40k. İsteğim ise şu ekranı kaliteli olsun büyük olmasa da olur. Ayrıca şarjı uzun gitsin şarj aleti hafif olsun. Bilgisayarın kendisi de hafif olsun. Oyun oynamıyorum bana laptop önerir misiniz?
2880x1800 (3K), OLED, 120 Hz %100 DCI-P3 panele, 75Wh bataryaya, verimli ve aynı zamanda güçlü bir işlemciye sahip. Pil performansı ve paneli mükemmel. 1.20 kilogram ağırlığa sahip, hafif diyebiliriz.
Para cıkmıyo.Macbook air m4. Airpods kampanyası vardı ayrıca üniversite öğrencileri için.
Ayrıca 40k bütçe dedim ama 30'dan sonrası benim için büyük sıkıntı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.