40.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
<40000

StraightBanana

Hectopat
Merhaba,
Lenovo 82K80052Tx modelini nerede bulabilirim?

Buna benzer şu modeli buldum şu an stokta olan ama QHD 165Hz yerine UHD 60Hz ekranı var. Tercihim 60Hz'den yüksek olması açıkçası.

Bu bilgisayara muadil öneriniz varsa ona da açığım. Sağladığı özelliklere rağmen nispeten hafif ve kompakt bir model olduğu için tercih ettim. Fiyat olarak 40kdan yukarıya çıkmak da istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Lenovo 82K80052Tx modelini nerede bulabilirim?

Buna benzer şu modeli buldum şu an stokta olan ama QHD 165Hz yerine UHD 60Hz ekranı var. Tercihim 60Hz'den yüksek olması açıkçası.

Bu bilgisayara muadil öneriniz varsa ona da açığım. Sağladığı özelliklere rağmen nispeten hafif ve kompakt bir model olduğu için tercih ettim. Fiyat olarak 40kdan yukarıya çıkmak da istemiyorum.

kaçırma sakın 36k tl rtx 4070

Bende bunu almayı düşünüyorum ancak malzeme kalitesi vs nasıl ısınma sorunu varmıdır?
Ben kullandım i7 12700 vardı bende oyunlarda 70 75 derece oluyordu. Isınma sorunu yoktu. Eğer olursa voltaj düşürme yaparsınız. Ekran srgb değeri çok iyi değil sanırım ancak oyun odaklı bir cihaz. parlaklığı 250 nit bir de. Yazın camın önünde güneş varken parlaklık sizi tam tatmin etmeyebilir ama Pencerenin önünde değilseniz sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı