40.000 TL'ye ofis laptopu önerisi

egev35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. İş için kullanılabilecek ofis laptopu arıyorum fiyat olarak maximum 40.000TL civarı olabilir. Pili falan da uzun giderse iyi olur. Uzun süre kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İş için kullanılabilecek ofis laptopu arıyorum fiyat olarak maximum 40.000TL civarı olabilir. Pili falan da uzun giderse iyi olur. Uzun süre kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Apple alabilirsiniz hocam. Kendisini sevmem ama sanirim siz seveceksiniz cunku tam aradiginiz PC.

Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam bu nasıl sizce?

Apple alabilirsiniz hocam. Kendisini sevmem ama sanirim siz seveceksiniz cunku tam aradiginiz PC.

Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam sizce bu nasıl? Apple düşünmüyorum.

İşlemci performansı, ekran ve batarya olarak güzel cihaz. Alınabilir, normal kullanımda 5-6 saat ekran süresi veriyor diye belirtmiş çoğu kullanıcı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı