recepaslan
Hectopat
Daha fazla
Linkteki Acer Nitro'nun 1tb versiyonlu sahibiyim, laptop fiyat performans güzel bir laptop fakat laptopu kullananların sır gibi gizlediği söylemediği bir şey var, 165 hz 3ms Acer Nitro 5 panellerinde inverse ghosting var, bu normalde monitörlerde LCD overdrive'yı açınca oluyor fakat bu modelde nitrosense üzerinden lcd overdrive kapalı olsa bile geçmiyor. Oyunlarda biraz farkediliyor, normal ghosting olması çok çok daha iyidir çünkü farkedilmez bunuda belirteyim. 1 defa laptop değişimden geldi yine aynı sorun vardı, sahibinden satıcılara sordum çoğu ghosting testi yapmak istemedi, diğer yapanda da aynı sorun vardı. Bilgi olarak geçeyim.https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,695063291.html Ram takviyesi ile alabilirsiniz f/p laptoptur.
Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 32.159,04 TL'den...www.akakce.com
Bütçeniz kesin olmadığından istediğiniz sistem özelliklerini net olarak belirtmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
4060 laptoplar 33-40k arası(kimi 50kya falan çıkıyor fakat onlar biraz kazık 50kya 4070LILEr var)
4050 laptoplar 27kdan başlıyor.
Marka model olarak.
HP Victus sizin için en iyisi gibime geliyor, biraz ofis tarzı ve pili iyi giden tipte bir laptoptur pili uzun gider ısınmaz ve sessizdir)
ASUS TUF her anlamda son derece başarılı bir Gaming laptop serisidir ve genel bir oyuncu laptopu olarak Victus ile aynı kalitede(ekranı biraz üstün)
Acer Nitro ise bazı sıkıntılı modelleri hariç gayet güzel bir laptop serisidir.
Başka modellere bulaşmayın.
İstediğiniz sistem özelliklerini yazdığınızda size model önerisi sunacağım.
Katılıyorum bende ASUS TUF'a 15 kullanıyorum hatta tam istediğin fiyatlarda benim laptop 4060 16 RAM Ryzen 77735HS bir RAM yükseltmesi ile canavar olur hocam.
Ben de kullanıyorum ve katılıyorum.Victus pişman etmez.Hocam benim aldığımdan beri fiyatlar artmış biraz Victus'lara da bakabilirsin istersen arkadaşlarım Victus kullanıyor bayağı memnunlar.
Bütçeniz kesin olmadığından istediğiniz sistem özelliklerini net olarak belirtmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
4060 laptoplar 33-40k arası(kimi 50kya falan çıkıyor fakat onlar biraz kazık 50kya 4070LILEr var)
4050 laptoplar 27kdan başlıyor.
Marka model olarak.
HP Victus sizin için en iyisi gibime geliyor, biraz ofis tarzı ve pili iyi giden tipte bir laptoptur pili uzun gider ısınmaz sade ve sessizdir.
ASUS TUF her anlamda son derece başarılı bir Gaming laptop serisidir ve genel bir oyuncu laptopu olarak Victus ile aynı kalitede(ekranı biraz üstün)
Acer Nitro ise bazı sıkıntılı modelleri hariç gayet güzel bir laptop serisidir.
Başka modellere bulaşmayın.
MSI Thin, Excalibur, Abra vb. boş ver. Özellikle Thin alma.
İstediğiniz sistem özelliklerini yazdığınızda size model önerisi sunacağım.
Hocam benim aldığımdan beri fiyatlar artmış biraz Victus'lara da bakabilirsin istersen arkadaşlarım Victus kullanıyor bayağı memnunlar.
Ben de kullanıyorum ve katılıyorum. Victus pişman etmez.
Hocam arkadaşım MSI çok kaliteli vs diyordu neden MSI almayın dediniz gerçi bir model belirtmişsiniz fakat Cyborg 15 nasıl acaba? Victus'lara bakacağım fakat işlemci olarak hangi işlemciyi tercih etmeliyim tam olarak bilmiyorum.
Hocam Victus'lara bakacağım yüksek ihtimalle zaten ama onlarda da ekranlarında sıkıntı olabiliyormuş bazılar %99 sRGB demesine rağmen başka bir panel geliyormuş galiba ve işlemci konusunda hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum.
Hocam render işlerinde ve oyunlarda nasıl genel kullanım, ekran, şarj vs. işlemci olarak hangisini tercih etmeliyim hocam?