40.000 TL'ye render ve oyun için F/P laptop önerisi

Bütçe
40000

recepaslan

Hectopat
Daha fazla  
Yeni medya ve iletişim bölümü okuyorum bir nevi rts bölümü gibi Adobe programlarını vs kullanıyorum. Aynı zamanda oyun oynayan bir insanım gerek FPS gerek storyli oyunlar oynuyorum. Özellikle After Effects'de ve Premiere Pro'da sağlam projelerde zorlanmayacak bir laptop arıyorum belki yayın işine de girebilirim ilerleyen süreçte fakat şu an için öncelik çoğu Adobe programını sıkıntısız kullanabileceğim aynı zamanda çoğu oyunu oynayabileceğim yani render ve oyunda sıkıntı çıkarmayacak bir laptop arıyorum. Bütçem belli değil daha 1. sınıfım o yüzden ne kadar minimum fiyat o kadar iyi. Kendi araştırmalarımda ortalama isteklerime uyan laptoplar 30-45k civarı o fiyatlar her ne kadar yüksek olsa da mecburi galiba sizin önerilerinizi ve tavsiyenizi bekliyorum.

Özetle yapmak istediklerim;
-Video kurgu ve edit.
-Adobe programlarını sorunsuz kullanabilmek.
-Ekran yönünden tatmin edecek (renk ayarlamaları ve film dizi için)
-Oyun oynamak.
-Blender, Unreal Engine gibi programları kullanmak.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,695063291.html Ram takviyesi ile alabilirsiniz f/p laptoptur.

Bütçeniz kesin olmadığından istediğiniz sistem özelliklerini net olarak belirtmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
4060 laptoplar 33-40k arası(kimi 50kya falan çıkıyor fakat onlar biraz kazık 50kya 4070LILEr var)
4050 laptoplar 27kdan başlıyor.
Marka model olarak
HP Victus sizin için en iyisi gibime geliyor, biraz ofis tarzı ve pili iyi giden tipte bir laptoptur pili uzun gider ısınmaz sade ve sessizdir
ASUS TUF her anlamda son derece başarılı bir Gaming laptop serisidir ve genel bir oyuncu laptopu olarak Victus ile aynı kalitede(ekranı biraz üstün)
Acer Nitro ise bazı sıkıntılı modelleri hariç gayet güzel bir laptop serisidir.
Başka modellere bulaşmayın.
MSI Thin, Excalibur, Abra vb. boş ver. Özellikle Thin alma.
İstediğiniz sistem özelliklerini yazdığınızda size model önerisi sunacağım.

Son düzenleme:
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,695063291.html Ram takviyesi ile alabilirsiniz f/p laptoptur.

Linkteki Acer Nitro'nun 1tb versiyonlu sahibiyim, laptop fiyat performans güzel bir laptop fakat laptopu kullananların sır gibi gizlediği söylemediği bir şey var, 165 hz 3ms Acer Nitro 5 panellerinde inverse ghosting var, bu normalde monitörlerde LCD overdrive'yı açınca oluyor fakat bu modelde nitrosense üzerinden lcd overdrive kapalı olsa bile geçmiyor. Oyunlarda biraz farkediliyor, normal ghosting olması çok çok daha iyidir çünkü farkedilmez bunuda belirteyim. 1 defa laptop değişimden geldi yine aynı sorun vardı, sahibinden satıcılara sordum çoğu ghosting testi yapmak istemedi, diğer yapanda da aynı sorun vardı. Bilgi olarak geçeyim.

Bütçeniz kesin olmadığından istediğiniz sistem özelliklerini net olarak belirtmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
4060 laptoplar 33-40k arası(kimi 50kya falan çıkıyor fakat onlar biraz kazık 50kya 4070LILEr var)
Marka model olarak.
HP Victus sizin için en iyisi gibime geliyor, biraz ofis tarzı ve pili iyi giden tipte bir laptoptur pili uzun gider ısınmaz ve sessizdir)
ASUS TUF her anlamda son derece başarılı bir Gaming laptop serisidir ve genel bir oyuncu laptopu olarak Victus ile aynı kalitede(ekranı biraz üstün)

Katılıyorum bende ASUS TUF'a 15 kullanıyorum hatta tam istediğin fiyatlarda benim laptop 4060 16 RAM Ryzen 77735HS bir RAM yükseltmesi ile canavar olur hocam.

Marka model olarak.
HP Victus sizin için en iyisi gibime geliyor, biraz ofis tarzı ve pili iyi giden tipte bir laptoptur pili uzun gider ısınmaz sade ve sessizdir.
MSI Thin, Excalibur, Abra vb. boş ver. Özellikle Thin alma.

Hocam arkadaşım MSI çok kaliteli vs diyordu neden MSI almayın dediniz gerçi bir model belirtmişsiniz fakat Cyborg 15 nasıl acaba? Victus'lara bakacağım fakat işlemci olarak hangi işlemciyi tercih etmeliyim tam olarak bilmiyorum.

Hocam benim aldığımdan beri fiyatlar artmış biraz Victus'lara da bakabilirsin istersen arkadaşlarım Victus kullanıyor bayağı memnunlar.

Hocam Victus'lara bakacağım yüksek ihtimalle zaten ama onlarda da ekranlarında sıkıntı olabiliyormuş bazılar %99 sRGB demesine rağmen başka bir panel geliyormuş galiba ve işlemci konusunda hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum.

Ben de kullanıyorum ve katılıyorum. Victus pişman etmez.

Hocam render işlerinde ve oyunlarda nasıl genel kullanım, ekran, şarj vs. işlemci olarak hangisini tercih etmeliyim hocam?

Hocam arkadaşım MSI çok kaliteli vs diyordu neden MSI almayın dediniz gerçi bir model belirtmişsiniz fakat Cyborg 15 nasıl acaba? Victus'lara bakacağım fakat işlemci olarak hangi işlemciyi tercih etmeliyim tam olarak bilmiyorum.

Hocam Victus'lara bakacağım yüksek ihtimalle zaten ama onlarda da ekranlarında sıkıntı olabiliyormuş bazılar %99 sRGB demesine rağmen başka bir panel geliyormuş galiba ve işlemci konusunda hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum.

Hocam render işlerinde ve oyunlarda nasıl genel kullanım, ekran, şarj vs. işlemci olarak hangisini tercih etmeliyim hocam?

Bu bütçede 100 sRGB panelli Victus yok. Bu bütçede tüm MSI modeller berbat alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı