Bütçe
30.000-40.000 TL arası
40 k'ya 8 ramli, 7735 hs işlemcili laptop mu alıyorsunuz? Çok saçma hiç fiyat performans değil 30'a bulunur aynı performansı veren. Victus 16'lar veya Lenovo loq'lar daha mantıklı.
Hocam beğenmedim atmak yerine gidip alabilirsiniz laptopu. 8 GB ram kullanın 40 bine. Enayi avı ilan :D
@muhammet6167

Son düzenleme:
30 bine varsa aynısından ondan istiyorum. Ekran kartı 4060 olacak ama 😂 4070 de olur.

Üstteki ram takviyesi yapınca 35-36 TL. Hx'li model. Alttaki direkt h.

30 bine varsa aynısından ondan istiyorum. Ekran kartı 4060 olacak ama 😂 4070 de olur.
Bu da amd işlemcili victus. Çok daha iyi seçenekler varken onu almak aşırı mantıksız. Gidip adamlara fazladan 10 bin TL harcatmayın. Araştırmadan da dis atmayınız.

Konumuza dönecek olursak 40 k bütçe ile bu alınabilir

İnsanlara fazladan para harcatmayın ilerde sizden çıkar. Araştırarak tavsiye verin.

Üstteki RAM takviyesi yapınca 35-36 TL. HX'li model. Alttaki direkt h.

Bu da AMD işlemcili Victus. Çok daha iyi seçenekler varken onu almak aşırı mantıksız. Gidip adamlara fazladan 10 bin TL harcatmayın. Araştırmadan da dis atmayınız.

İlk attığınız Lenovo LOQ panel sorunlu Victus 15 alınmaz kasa sorunlu.

40K bütçede önerim bu olurdu.

Konu bütçesi için victus 16 attım zaten. Bu fiyatlarda gayet f/p bir laptop ayrıca 16 sorunlu değil.

Konu bütçesi için victus 16 attım zaten. Bu fiyatlarda gayet f/p bir laptop ayrıca 16 sorunlu değil. Ar

Üstteki ram takviyesi yapınca 35-36 TL. Hx'li model. Alttaki direkt h.

Bu da amd işlemcili victus. Çok daha iyi seçenekler varken onu almak aşırı mantıksız. Gidip adamlara fazladan 10 bin TL harcatmayın. Araştırmadan da dis atmayınız.

Konumuza dönecek olursak 40 k bütçe ile bu alınabilir

İnsanlara fazladan para harcatmayın ilerde sizden çıkar. Araştırarak tavsiye verin.
Eğer Intel işlemci isterseniz i7 14700hx işlemcili olan modeli de var yakın fiyata victus16 nın. Ama ben amd'den yanayım.

Konu bütçesi için Victus 16 attım zaten. Bu fiyatlarda gayet F/P bir laptop ayrıca 16 sorunlu değil.

Dostum ben zaten 16 ya sorunlu demedim senin attığın HP Victus 15-FB2010NT modele kötü dedim Victus 15 olduğu için.

Dostum onu arkadaş 30 k ya 4060'lı laptop mu var dediği için attım? Konu bütçesi için önerdiğim laptop V16 zaten.

Tamam bende bilmeyen arkadaşların kafasında soru işaretleri kalmasın diye söyledim sorunlu diye.

Ayrıca AMD daha mantıklı, Intel kendi kabul etti sorunlu işlemci sattığını. Laptop da olsa AMD daha iyi. R7 8845hs almak daha iyidir. Onun dışında attığımız laptoplar aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı