40.000 TL'ye yazılım ve üniversite için laptop önerisi

Bütçe
30.000TL

Vinshe

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıktan da gördüğünüz gibi yazılım yaparken işime yarayacak, beni zorda bırakmayacak, uzun ömürlü, hızlı ve özellikle LoL kaldıran bir laptop arıyorum. Özellikle üniversitede dersler için kullanacağım. Render ve Photoshop yaparken veya tasarım yaparken de işe yaraması önemli. Isınma problemi olmayan bir laptop olursa çok iyi olur. Gaming laptop istemiyorum, teşekkür ederim. Bütçe belki biraz esneyebilir, daha uyguna böyle kriterlerde laptop varsa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, başlıktan da gördüğünüz gibi yazılım yaparken işime yarayacak, beni zorda bırakmayacak, uzun ömürlü, hızlı ve özellikle LoL kaldıran bir laptop arıyorum. Özellikle üniversitede dersler için kullanacağım. Render ve Photoshop yaparken veya tasarım yaparken de işe yaraması önemli. Isınma problemi olmayan bir laptop olursa çok iyi olur. Gaming laptop istemiyorum, teşekkür ederim. Bütçe belki biraz esneyebilir, daha uyguna böyle kriterlerde laptop varsa çok iyi olur.
Yazılım render gibi şeyler yapacaksanız ve ısınma fan sesi derdi istemiyorsanız direkt MacBook alın,Windows'a yaklaşmanız pek doğru olmaz macbook'ta fan yok fan sesi yok kolay kolay ısınmıyor ve yapacağınız işler ile tam uyumlu.

Son düzenleme:
Yazılım render gibi şeyler yapacaksanız ve ısınma fan sesi derdi istemiyorsanız direkt MacBook alın, Windows'a yaklaşmanız pek doğru olmaz MacBook'ta fan yok fan sesi yok kolay kolay ısınmıyor ve yapacağınız işler ile tam uyumlu.

LoL açar mı hocam, üniversite hayatı boyunca oynayacağım nadir oyunlardan birisi olacak. Ayrıca diğer Steam oyunlarını oynamak istesem de oynayamam sanırım değil mi? Genel olarak hangi MacBook'u önerirsiniz bir de. Ayrıca hiçbir Apple eşyam yok, o yüzden pek uygun mu bilemedim. Windows da önerebilir misiniz acaba?

LoL açar mı hocam, üniversite hayatı boyunca oynayacağım nadir oyunlardan birisi olacak. Ayrıca diğer Steam oyunlarını oynamak istesem de oynayamam sanırım değil mi? Genel olarak hangi MacBook'u önerirsiniz bir de. Ayrıca hiçbir Apple eşyam yok, o yüzden pek uygun mu bilemedim. Windows da önerebilir misiniz acaba?
Windows tarafında msi asus gibi markalara bakabilirsiniz ancak önermiyorum,macbook daha mantıklı oyun oynayamam diyorsunuz ancak bu çok yanlış abartmaya gerek yok eskiden oynanmıyordu hiçbirşey ancak bu bütçeye m4 air alabiliyorsunuz öğrenci belgesi ile ve lol gibi oyunları çok çok rahat kaldırıyor onun dışında,gta yı rahatlıkla 100 fps civarında açabiliyor,death stranding gibi oyunları da en yüksekte 60-70fps arasında açıyor,resident evil 4'ü 1080p de 60fps olarak çalıştırabiliyor yani anlayacağınız gayet yeterli sevide istediğiniz oyunları oynatabilecek bir cihaz eskiden olsa haklısınız derdim ama artık öyle değil m4 yazılım için oyun için abartı bile gelebilir,o yüzden m3 bile işinizi karşılar az çok aynı fpsleri veriyor çok büyük farklar yok,ama sadece lol oynayacağım yanında 1-2 tane farklı çok yüksek sistem istemeyen oyun diyorsanız m2 bile işinizi rahatlıkla karşılar,bahsettiğim modeller de air modelleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı