Yazılım ve üniversite için 35.000 TL'ye laptop önerisi

Kronik sorunu tam olarak ne.

Hall sensör sorunu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hangi modellerini önerirsin ikisinde.

Oyun oynamayacağım ama iOS işletim sistemi istemiyorum RAM'i 16 GB olsa ve işelmcisi sağlam olsa yeter.

Hocam Apple kullanıyorsanız MacBook güzel olur bence ekosistem yapmış olurusunuz ayrıxa hafif de olur zaten yazılım mühendisliği iOS da RAM'e bakmayın iOS işletim sistemi gayet verimli neticede 3D tasarım yapmıyorusnuz ağır olarak kullanacağınız program yok MacBook hem hafif olur hem de harıl harıl oyuncu bilgisayarı gibi ses çıkarmaz yani illa MacBook olmasın ama size tavsiyem oyuncu bilgisayarı alamanız derslere odaklancaksınız full ama arada oyunda oynarım derseniz orası size kalmış

Bence bu.

Hocam Apple kullanıyorsanız MacBook güzel olur bence ekosistem yapmış olurusunuz ayrıxa hafif de olur zaten yazılım mühendisliği iOS da RAM'e bakmayın iOS işletim sistemi gayet verimli neticede 3D tasarım yapmıyorusnuz ağır olarak kullanacağınız program yok MacBook hem hafif olur hem de harıl harıl oyuncu bilgisayarı gibi ses çıkarmaz yani illa MacBook olmasın ama size tavsiyem oyuncu bilgisayarı alamanız derslere odaklancaksınız full ama arada oyunda oynarım derseniz orası size kalmış.

Bence bu.

Ultra 5 hafife alıncak bir işlemci değil 450 nit QHD+ 120 Hz yani 2 k bence gayet iyi ekranı ekran kartı konusunda bence fena değil Intel'in kendi grafik kartı var ama güzel işler becerebilir diye düşünüyorum forumda kullanan varsa bilgi versin.

Hocam Apple kullanıyorsanız MacBook güzel olur bence ekosistem yapmış olurusunuz ayrıxa hafif de olur zaten yazılım mühendisliği iOS da RAM'e bakmayın iOS işletim sistemi gayet verimli neticede 3D tasarım yapmıyorusnuz ağır olarak kullanacağınız program yok MacBook hem hafif olur hem de harıl harıl oyuncu bilgisayarı gibi ses çıkarmaz yani illa MacBook olmasın ama size tavsiyem oyuncu bilgisayarı alamanız derslere odaklancaksınız full ama arada oyunda oynarım derseniz orası size kalmış

Bence bu.

üniversite dersleri için korkuyorum macbooktan o yüzden yanaşmak istemiyorum çok fazla

bunu bulmuştum güzel gelmişti peki sizin görüşünüz nedir acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı