40.000TL civarı sistem önerisi

Bütçe
40000

dcanylmz

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba;

Bütçem 40.000 TL. Bütçemde duruma göre 3-4 bin TL arttırma yapabilirim.

Yazılımcıyım fakat toplayacağım sistemin her türlü iş amaçlı kullanılabileceğini düşünüyorum. Bunlar haricinde rahatça oyun oynayabileceğim, bir yandan da yayın yapıp oyun oynayabileceğim ve beni yormayacak bir sistem toplamak istiyorum. Güncel piyasaya ve parçalara çok hakim olmadığım için sizlerden yardım istiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bunlar haricinde 40.000TL bütçeden hariç olarak monitör, klavye, mouse vb. ekipman önerilerinize de açığım. Ağırlıklı olarak FPS ve MMORPG oyunlar oynamaktayım.

Şimdiden herkese iyi sosyaller diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/LP12SBXT

43 yapar. Ekran kartını erkenden alır ve 15 temmuz öncesi başvuru yaparsan 2800TL geri ödeme alabiliyorsun Asus tarafından. Buda sistemi 40K fiyata düşürüyor.

Monitör olarak bunu öneririm ama monitör harici ekipmanlar için bütçe verirsen ona göre öneride bulunmak isterim.

43 yapar. Ekran kartını erkenden alır ve 15 temmuz öncesi başvuru yaparsan 2800TL geri ödeme alabiliyorsun Asus tarafından. Buda sistemi 40K fiyata düşürüyor.

Monitör olarak bunu öneririm ama monitör harici ekipmanlar için bütçe verirsen ona göre öneride bulunmak isterim.
Şu an için 1 monitör, klavye, mouse için 10k civarında (1-2k oynayabilir) bir bütçe düşünüyorum. Ama yine de önerilerinize açığım.

Ghosting canavarı monitör.

Ghosting canavarı monitör.
Monitör'ün incelemelerine baktın mı ?

Monitör her yerde IPS performansında ve renk kalitesinde olarak geçiyor. Bu işin en bilgili insanlarında da sordum ekstra onlar da onayladı çok kaliteli bir model olduğunu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitör'ün incelemelerine baktın mı ?

Monitör her yerde IPS performansında ve renk kalitesinde olarak geçiyor. Bu işin en bilgili insanlarında da sordum ekstra onlar da onayladı çok kaliteli bir model olduğunu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsi olarak kullandığım için söylüyorum bilmeden forumlarda yanlış bilgi vermem hocam.

Şahsi olarak kullandığım için söylüyorum bilmeden forumlarda yanlış bilgi vermem hocam.
Bu model olduğuna birebir eminsin değil mi ?

Çünkü bu monitör'ü bizzat Vatan PC'de denedim kendime almak için ama oyuncu koltuğu almak zorunda kaldım. Gayet ghosting düzeyi ve renk kalitesi çok iyiydi.

Hatta Eylül veya ekim gibi almayı'da planlıyorum.

Bu model olduğuna birebir eminsin değil mi?

Çünkü bu monitör'ü bizzat Vatan PC'de denedim kendime almak için ama oyuncu koltuğu almak zorunda kaldım. Gayet ghosting düzeyi ve renk kalitesi çok iyiydi.

Hatta eylül veya ekim gibi almayı'da planlıyorum.

Tabii ki de eminim.

Monitörü aldığım zaman birkaç bilir kişiden de sorarak almıştım herkes performansını çok beğeniyordu ancak aldıktan sonra çok fazla ghosting problemi yaşamaya başladım.

Tabii ki de eminim.

Monitörü aldığım zaman birkaç bilir kişiden de sorarak almıştım herkes performansını çok beğeniyordu ancak aldıktan sonra çok fazla ghosting problemi yaşamaya başladım.
Bu direk sizin monitörünüz ile veya ayarları ile alakalı olabilir. Dediğim gibi ben Vatan PC'de iade edilmiş ürün vardı onun üzerinde denedim baya memnun kaldım. Aklımda MSI'ın 2K 240HZ modeli var 13K civarı eğer bütçem ona çıkmazsa bunu alıcam kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı