40.000TL ile hazır sistem önerisi

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
RX9060 16 GB ve Intel i5 14400F'e sahip bir PC almayı düşünüyorum, "fakat Intel alma Ryzen 5 7500F al" diyorlar. Ne yapmalıyım sizce? Valorant, CS:GO, Minecraft ve Far Cry gibi oyunlar oynayacağım, genel olarak Online ağırlıklı. Şu anda yaşım 17, ileride yazılım okumayı düşünüyorum o yönden de Intel daha iyi olabilir fakat sizin düşüncelerinizi de duymak isterim.

RX9060 16 GB ve Intel i5 14400F'e sahip bir PC almayı düşünüyorum, "fakat Intel alma Ryzen 5 7500F al" diyorlar. Ne yapmalıyım sizce? Valorant, CS:GO, Minecraft ve Far Cry gibi oyunlar oynayacağım, genel olarak Online ağırlıklı. Şu anda yaşım 17, ileride yazılım okumayı düşünüyorum o yönden de Intel daha iyi olabilir fakat sizin düşüncelerinizi de duymak isterim.
Bugün 22:00'da tahmini 37 bin TL civarlarına inecek. Bu özelleştirmeler ile 38 bin TL'e alırsın: Earthsea | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

Valorant CS gibi oyunlar için AMD daha iyi tabii ki ama Intel'de kötü değil. Örneğin AMD ile Valorant'ta 500 FPS göreceksen Intel'de 400-450 göreceksin. 500 Hz monitör kullanmadığına göre ikisinden birini gönül rahatlığıyla alabilirsin. Tabii en iyisini soruyorsanız AMD daha iyi olur.

Güzel sistem. Bir tek anakart yerine sırf BIOS desteğinin daha iyi olduğunu düşündüğümden dolayı 480 TL fark ile Asus Prime B650M-R'ı tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı