40.000TL sistem toplama önerisi

Bütçe
40000TL

Ada Uzunpınar

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Excel üzerinde yazdım ya Intel'ya AMD tarafından ilerleyeceğim aşağıya doğru da her biri için seçtiğim parçalar yazıyor. Kasa ve soğutucu kısmında daha karar vermedim öneri verebilirseniz mutlu olurum, sistemlerde bir yanlışlık veya değişse daha iyi olur dediğiniz şeyler nelerdir? Fiyatlar yanlarında yazıyor fakat değişmiş olabilirler malumunuz. Sistemler 40 bin TL'yi aşmazsa çok iyi olur ama aşarsa da yine atın siz ayarlayabilirsem almaya çalışacağım çünkü.

Not: Tercihimi R5 7600X yerine R5 7600 tarafında kullandım çünkü sanırım 7600X in aşırı iyi bir soğutmaya ihtiyacı var ve bu bütçeyle artık onu kurtaracak bir para kalmadı gibi hissediyorum. Ama 7600X tarafını önerenler olursa yanına yetecek bir soğutucuyla önerirlerse mutlu olurum. Teşekkürler

İşlemci +anakart tarafında amd daha iyi. Kasa ve psu bakıcam ama şu hocalarım yardım edebilir @550519 @messinicocugu

İşlemci +anakart tarafında amd daha iyi. Kasa ve psu bakıcam ama şu hocalarım yardım edebilir @550519 @messinicocugu
Psu siz almışsınız yeni farkettim. Sadece kasa bakıcam

Başka bir konuda yine rtx 4070 li bir sistem için 750w psu kullanılmuş sizce 650 yeter mi eğer yetmiyorsa 750w önerebilir misiniz?
O konuda pek bir bilgim yok ama 750w psu + kasa bakacağım. Rtx 4070 çok güçlü bir ekran kartı o yüzden fazla w gerekebilir

Başka bir konuda yine rtx 4070 li bir sistem için 750w psu kullanılmış sizce 650w yeter mi eğer yetmiyorsa 750w önerebilir misiniz?

Hocam bu var psu ve fiyatını sistemden çıkardım, kalan bütçeyle bunu ekleyebilirsiniz. Eğer daha iyisi varsa @550519 hocam söylersiniz

@messinicocugu veya @BerkayZ87 benden daha iyi benden bu konuda. Tecrübelilere bırakıyorum. Ben önerirsem linç yiyebilirim

Nereye baksam illa kaliteli bir PSU alın yazdıkları için ayrı bir PSU seçtim Corsair'a ait. Eğer Thermaltake ile sıkıntı yaşamazsın diyorsanız bunu ekleyeceğim PSU'yu çıkarıp.

Nereye baksam illa kaliteli bir PSU alın yazdıkları için ayrı bir PSU seçtim Corsair'a ait. Eğer Thermaltake ile sıkıntı yaşamazsın diyorsanız bunu ekleyeceğim PSU'yu çıkarıp.
Thermaltake kötü bir marka değil. Turbox, izoly, powerboost gibi değillerdir, kısa devre falan yapmazlar güvenebilirsiniz, ayrı olarak isterseniz kasa ve psu yu bakabilirim.

Thermaltake kötü bir marka değil. Turbox, izoly, powerboost gibi değillerdir, kısa devre falan yapmazlar güvenebilirsiniz, ayrı olarak isterseniz kasa ve psu yu bakabilirim.
Yok son önerdiğinize içim sindi. Zaten 750w istiyodum fakat bütçe sıkıntısı vardı biraz bu iyi oldu sağ olun.

Bu ikis daha iyi olur:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…