40.000TL sistem toplama önerisi

Bütçe
40000TL
Bu ikis daha iyi olur:
Sistemde başka değişmesi gerektiğini düşündüğünüz bir şey var mı? Ona göre bu attıklarınız ile bir de soğutucu önerebilirseniz almaya başlamayı düşünüyorum.

Sistemde başka değişmesi gerektiğini düşündüğünüz bir şey var mı? Ona göre bu attıklarınız ile bir de soğutucu önerebilirseniz almaya başlamayı düşünüyorum.

PSU olarak aynı fiyata bu daha iyi olur:
Bir de bütçe yetiyorsa soğutucu olarak buna bak:
Bütçe yetmezse sıvı soğutma olarak en düşük buna bak:

Birkaç saat önce r5 7600 işlemcinin siparişini verdim. Bütçe rahatlığı için en azından 1 ay stok fan ile kullanmayı düşünüyorum.
PSU olarak aynı fiyata bu daha iyi olur:
Bir de bütçe yetiyorsa soğutucu olarak buna bak:
Bütçe yetmezse sıvı soğutma olarak en düşük buna bak:
PSU yu yazdım listeye bunu alacağım imkan olursa. Öneriler için teşekkür ederim, son sistem resimde gördüğünüz gibi ama intelden vazgeçtim o yüzden o tarafı almayabilirsiniz. Anakart, depolama veya ram konusunda bir sıkıntı görmüyorsanız önümüzdeki aya kadar toparlamaya çalışacağım tüm sistemi.
1685981167168.png

Birkaç saat önce R5 7600 işlemcinin siparişini verdim. Bütçe rahatlığı için en azından 1 ay stok fan ile kullanmayı düşünüyorum.

PSU'yu yazdım listeye bunu alacağım imkan olursa. Öneriler için teşekkür ederim, son sistem resimde gördüğünüz gibi ama Intel'den vazgeçtim o yüzden o tarafı almayabilirsiniz. Anakart, depolama veya RAM konusunda bir sıkıntı görmüyorsanız önümüzdeki aya kadar toparlamaya çalışacağım tüm sistemi.Eki Görüntüle 1808308

Sorun yok hocam iyi parçalar şimdiden hayırlı olsun.

Sorun yok hocam iyi parçalar şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkürler sağ olun. Herkese teşekkür ederim yardımları için.

@messinicocugu hocam tekrardan rahatsız ediyorum da benim hazırda bir kasam var ama içindekilerin çıkıp yeni bir kasaya girmesi gerekecek, şöyle bi 1200 tl aşağısı bir kasa var mı bildiğiniz aşağıdaki parçaların sığabileceği?

MSI GTX 1070ti ekran kartı
MSI Gaming Pro H370 anakart
hyperx 2x8 ram
i5 8400 işlemci stok fan ile
psu tam emin değilim ama ya 550 ya da 650w gameboosterın

Yine kalitesiz bir şey olmasın tabi ama bütçe artık dayanmıyor o yüzden çok pahalı olmazsa iyi olur

Son düzenleme:
Teşekkürler sağ olun. Herkese teşekkür ederim yardımları için.

@messinicocugu hocam tekrardan rahatsız ediyorum da benim hazırda bir kasam var ama içindekilerin çıkıp yeni bir kasaya girmesi gerekecek, şöyle bir 1200 TL aşağısı bir kasa var mı bildiğiniz aşağıdaki parçaların sığabileceği?

MSI GTX 1070 Ti ekran kartı
MSI Gaming Pro H370 anakart
HyperX 2x8 RAM
i5 8400 işlemci stok fan ile
PSU tam emin değilim ama ya 550 ya da 650W Game Booster'ın

Yine kalitesiz bir şey olmasın tabii ama bütçe artık dayanmıyor o yüzden çok pahalı olmazsa iyi olur

Bu kasa yeterli olur:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı