40.000TL Televizyon önerisi

Yakster

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
TCL C655 Pro QLED TV 65 inç modeli hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Bu modeli düşünüyorum, ancak birkaç konuda kararsızım. Aşağıdaki sorulara yanıt verebilirseniz çok sevinirim:
  1. Ekran kalitesi:
    • QLED panel performansı nasıldır? Özellikle Samsung veya LG'nin benzer modelleriyle karşılaştırıldığında tatmin edici mi?
  2. HDR ve parlaklık:
    • HDR10 ve Dolby Vision içeriklerinde yeterli parlaklık sağlıyor mu? Karanlık sahnelerde detaylar kayboluyor mu?
  3. Yazılım ve performans:
    • Google TV/Android TV arayüzü akıcı mı? Yazılım güncellemeleri düzenli geliyor mu? Donma veya takılma sorunları yaşanıyor mu?
  4. Oyun performansı:
    • PS5 veya Xbox Series X gibi konsollarla kullanımda gecikme süresi ve görüntü performansı nasıl?
  5. Ses performansı:
    • Dahili hoparlörleri yeterli mi, yoksa mutlaka bir soundbar mı alınmalı?
  6. Servis ve garanti:
    • TCL'in Türkiye'deki servis ağı ve garanti süreci hakkında tecrübesi olan var mı? Sorun yaşanırsa destek hizmetleri yeterli mi?
  7. Uzun vadeli kullanım:
    • Uzun süre kullanabilir miyim?

Ve bir de 42 inç LG TV'den geçeceğim 65 inç çok büyük mü izleme mesafesi 3 metre civarında 65 inçden şikayetçi olan var mı?
Bütçem: Bu TV için yaklaşık 30.000-40000 TL civarında bir bütçe ayırdım. Sizce bu fiyata daha iyi alternatifler var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam küçük düzeltme yapıyorum.
Attığınız model gayet başarılı kağıt üzerinde, birebir inceleme fırsatım olmadı. Bölgesel aydınlatma (full array local dimming) 55 inç olan mevcutmuş gördüğüm kadarıyla. Yüksek herz ve parlaklık konusunda oyunlar ve genel kullanım için başarılı gözüküyor.
Technopat'ın bu televizyon için videosu mevcut;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…