40.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi

ronaldo123cr7

Centipat
Daha fazla  
Anakartı B650 M-A 2, SSD'yi 1 TB, RAM'leri de 32 GB yapıp bu sistemi almayı düşünüyorum. O haliyle fiyatı 40.500 TL'ye geliyor. Sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Yoksa 40 bin TL civarlarında önerebileceğiniz başka bir sistem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe artırırsanız biraz daha:
Artıramazsanız da AMD tarafında alınabilecek en iyi sistemi atmışsınız zaten, NVIDIA tarafında da en iyisi üstte atılan 4070. Özelleştirme seçenekleriniz de çok iyi gayet alınır.

Alınır maşallah hayvan gibi sistem. Soğutucuda ekleyin. Sizinkine ek olarak 4070 de alınabilir.
Hocam aslında ben de Nvidia'yı daha çok seviyorum ama 4070 12 gb vram'e sahip olduğu için bana 16 gb vram'e sahip rx 7800 xt'yi almak daha ileriye dönük bir tercih gibi geldi. Sizce rx 7800xt sıkıntı çıkartır mı veya üzer mi?

Hocam ssd ile alakalı konuşuyorduk biz de, benden tavsiye ssd yi 2 gb altında almamanızı tavsiye edeceğim. Her oyun 100gb dan başlıyor artık seneye 1 tb kurtarmayacak gibi hissediyorum. Diğer bileşenler hakkında çok bilgili değilim konudan uzak tavsiye vermek istedim. İyi forumlar.

Hocam aslında ben de Nvidia'yı daha çok seviyorum ama 4070 12 gb vram'e sahip olduğu için bana 16 gb vram'e sahip rx 7800 xt'yi almak daha ileriye dönük bir tercih gibi geldi. Sizce rx 7800xt sıkıntı çıkartır mı veya üzer mi?
Dostum şimdi şöyle bişe var. Üst segmente ben Nvidia taraftarıyım bunu gözünü korkutmak için söylemedim ama AMD biraz kumara benziyor yazılım yönünden. 2K oyun oynayacaksan veya 1080P 4070 al. 4K zorlarim diyorsan XT. 12GB VRAM dediğim çözünürlükte rahat yeter uzun yıllar.

Dostum şimdi şöyle bişe var. Üst segmente ben Nvidia taraftarıyım bunu gözünü korkutmak için söylemedim ama AMD biraz kumara benziyor yazılım yönünden. 2K oyun oynayacaksan veya 1080P 4070 al. 4K zorlarim diyorsan XT. 12GB VRAM dediğim çözünürlükte rahat yeter uzun yıllar.
Sistemi 2k çözünürlükte oyun oynama amaçlı kullanmak istiyorum. Sizce hangi ekran kartı daha mantıklı olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı