DonVitoCarleone
Hectopat
Daha fazla
Hocam memnun musunuz ve cok sizi yormak istemem kısaca ozelliklerinden bahseder misiniz gamepadın bende Cyclone 2 ya da G5 Pro V2 allmayı düşünüyorum.
Buyurun hocam sizde izleyin. Çok profesyonel bir inceleme beklemeyin ama.
Şu an bayağı bir AAA oyun bitirdim bu gamepad ile. Gerçekten memnunum ama eksi yönleri yok değil. Fikirlerim hala aynı.
Hocam G5 Pro V2 tercih ettim ve ilk defa bu tarz bir gamepad kullandığım için kıyaslama yapamayacağım. Ama genel olarak memnunum. Sadece beklentiyi fazla yüksek tuttuğumdan sanırım malzeme kalitesi beklentimin bir miktar altında kaldı. Ama takılınacak bir durum değil. Abxy tuşları yuvalarında hafif oynuyorlar. Diğer gamepadler nasıl bilmem ama sıkı durmasını isterdim. Çok fazla oyun oynama fırsatım olmadı ancak alır almaz çeşitli oyunlarda kısa denemeler yaptım; pes, Far Cry, God of War, Overcooked, Mortal Kombat gibi. Gamepadle oynamaya alışkın olduğum oyunlarda bir problem yaşamadım. yalnız hızlı kombo denemelerinde D-padin karıştığı durumlar oldu maalesef. FPS ve hikayeli oyunlarda bayağı bir alışma süresi gerekecek kendi adıma. Dediğim gibi yabancısıyım bu tarz oyunculuğun.
Onun dışında @DonVitoCarleone hocamın kendi konusunda yaptığı video inceleme var. Almadan önce izlemiş, fikir sahibi olmuştum. Siz de izleyin, yine sorunuz olursa sorabilirsiniz her zaman.
4.000TL'ye kadar gamepad önerisi
GameSir Cyclone 2 almıştım, kol kapalı durumda hiç durmadan titrediği için mecbur iade etmek zorundayım. Şimdi benzer özellikli bir kol bakıyorum ama çok seçenek bulamadım. Easy SMX D10 ya da Machenike G5 Pro V2 seçenekleri var önümde. Mikro switch tuşlar çok hoşuma gidiyor, aradığım tek etken...www.technopat.net
Etiketlediğiniz için teşekkür ederim hocam. Malzeme konusunda katılıyorum. Ama deneyimler ve keyif aşağı yukarı aynı olurdu. Birbirinden çok bağımsız ürünler değiller. Bence ikisi de gönül rahatlığıyla alınabilir. Diğerini almadım diye pişman olacak bir durum yaşamak bence imkansız.Umarım dpad sorunu çok kötü değildir.