40-45 bin arası hazır toplama bilgisayar önerisi

ireemzs

Hectopat
Daha fazla  
LoL, Valorant ve hikâyeli oyunlar için alacağım. Hikâyeli oyunlar dediğim de çok büyük sistem gerektiren oyunlar değil. Bana bu özelliklere ve bütçeye uygun bilgisayar önerir misiniz? İşlemci AMD, ekran kartı NVIDIA tercihim.

Bu bütçede en mantıklı ekran kartı bu. Linkteki sistemin özelleştirmeleri de yapılı.
İsterseniz yine de NVIDIA önerebilirim.

Aynı özellikler daha ucuz. Kasayı 650W yapın soğutucuyu sıvı soğutucu yapabilirsiniz ya da 240mm olan + 32 GB RAM yapın

Sizce 16 GB RAM yeter mi? Genelde sorduğum herkes almışken 32 GB almamı söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam 32 GB RAM tabii ki de mantıklı ama ben bütçe dahilinde sistem önerdim. Ekstra bütçe çıkıyorsa aynı RAM'den bir tane daha alıp takmanız gayet mantıklı olur.
Bir de ekstra soğutucu gerekebilir onu da önerebilirim.

Aynı özellikler daha ucuz. Kasayı 650W yapın soğutucuyu sıvı soğutucu yapabilirsiniz ya da 240mm olan + 32 GB RAM yapın
ram farklı ve anakart özelleştirmesi yok hocam. ama fiyat farkına değer mi tartışılır.

Hocam 32 GB RAM tabii ki de mantıklı ama ben bütçe dahilinde sistem önerdim. Ekstra bütçe çıkıyorsa aynı RAM'den bir tane daha alıp takmanız gayet mantıklı olur.
Bir de ekstra soğutucu gerekebilir onu da önerebilirim.

RAM farklı ve anakart özelleştirmesi yok hocam. Ama fiyat farkına değer mi tartışılır?

Değmez benim attığımda RAM'ı 32 GB yapınca bile 3K eksik oluyor arkadasın attığıyla vs edersek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı