40-45 bin TL bandında RTX 4060 laptop önerisi

Tartışmaya girsem uzayacak durduk yere de 140W'lık 4060 sunması, 32 GB RAM'i (overkill de olsa artı sonuçta) 1 TB SSD sunması ile fiyat farkına değecek yani neresi abartı ki o ürünün? Sizin attığınızla arada 4 bin lira var.

Arkadaş yarın SSD ve RAM yükseltmesi yapmak istese aynı paralara yakın çıkacak. Neyse gerek yok arkadaş Lenovo alabilir çünkü uzayacak şimdi onun şu sorunu var işte 140W 4060 gerek yok vs.

Oyunlarda 100 watt sonrası önemli değil o 140W olması bir avantaj değil ayrıca RAM SSD yükseltmesi ile iki model hemen hemen aynı fiyata geliyor evet ancak arada LOQ kalite farkı, işlemci ve pil ömründe ciddi bir fark var. Sizin attığınız modelin aynı özelliklerine sahip model 34K'den başlıyor RAM ve SSD takviyesi yaparsanız maksimum o model 38-39 tutar. Gidip de kazık fiyatlı laptop önerip benim önerilen sallamakla olmuyor o işler.

İkinizin de önerdiği laptop 42 bin TL yani :D Madem 34k ya aynısı var 42 binlik de atmanın şeyi yok aman neyse boşverin.
İlk önce işlemci farkına bak.
Screenshot_20241023_163557_Chrome.jpg

Ardından o attığın işlemcinin dahili ekran kartı olmadığından pil ömrünün çok kötü olduğunu hatırla.

Oyunlarda 100 watt sonrası önemli değil o 140W olması bir avantaj değil ayrıca RAM SSD yükseltmesi ile iki model hemen hemen aynı fiyata evet ancak arada LOQ kalite farkı ve işlemci farkı var. Sizin attığınız modelin aynı özelliklerine sahip model 34K'den başlıyor RAM ve SSD takviyesi yapsrsanız maksimum o model 38-39 tutar. Gidip de kazım fiyatlı laptop önerip benim önerilen sallamakla olmuyor o işler.
Sizin önerinize nerede sallamışım hayır gösterin de mesleğim gereği dilekçe yazmakla uğraşan ben bilgi sahibi olayım düzelteyim. Ben sadece kazık denmesine doğru bulmadım ee kusura bakmayın herkes aynı ürünü örnek verecekse bunun mantığı ne ki forum sonuçta bu herkes farklı bir şey önerecek.

Sizin attığınız ürüne bir kere bile sallamadım yani o ibareyi bulursanız eğer burada özür dileyeceğim sorun yok ben sadece attığınız 42 bin lira benim attığım 46 bin lira aradaki 4 bin farka değmez mi neden abartı olsun dedim.

Gene uzayacak durduk yere ben bunu önerdim sizinki daha iyidir ben nerede sizinkiler kötü dedim yani neden bu kafa yapısı var bu forumda çözemedim şahsen. Ee kusura bakmayın kendi tercihimi de atacağım yani size kazık gelebilir, daha iyidir doğrudur siz daha bilgilisiniz o da doğrudur da ben ne size ne Serdar arkadaşın modeline sallamadım ki.

Sizin önerinize nerede sallamışım hayır gösterin de mesleğim gereği dilekçe yazmakla uğraşan ben bilgi sahibi olayım düzelteyim. Ben sadece kazık denmesine doğru bulmadım ee kusura bakmayın herkes aynı ürünü örnek verecekse bunun mantığı ne ki forum sonuçta bu herkes farklı bir şey önerecek.

Sizin attığınız ürüne bir kere bile sallamadım yani o ibareyi bulursanız eğer burada özür dileyeceğim sorun yok ben sadece attığınız 42 bin lira benim attığım 46 bin lira aradaki 4 bin farka değmez mi neden abartı olsun dedim.

Herkes farklı farklı ürün önermek zorunda diye bir kural mı var? Bir ürün kötü ise kötü denilir önerilmez bir ürün iyiyse iyi denilir ve önerilir. Şu an bu bütçede en mantıklı seçeneklerden birisi o Lenovo model. Sizin modeliniz kötü olduğu için kötü dedim fiyatını hak etmiyor dedim yanlış bir şey mi söylemişim?

Herkes farklı farklı ürün önermek zorunda diye bir kural mı var? Bir ürün kötü ise kötü denilir önerilmez bir ürün iyiyse iyi denilir ve önerilir. Şu an bu bütçede en mantıklı seçeneklerden birisi o Lenovo model. Sizin modeliniz kötü olduğu için kötü dedim fiyatını hak etmiyor dedim yanlış bir şey mi söylemişim?

Hocam siz o fiyata bu alınmaz dedikten sonra ''benim önerilene sallamakla olmuyor bu işler'' diyorsunuz öyle olmaz kusura bakmayın. O cümle hoş değil. Ben bir ürün önerdim neden abartı olsun ki dedim siz ben beğenmiyorum, alınmaz dediniz sonra biter benim modele sallamakla olmuyor bu işler derseniz o farklı bir boyuta geçer.

Neyse ben daha yazmayacağım, yanlışımız varsa affola.

Hocam siz o fiyata bu alınmaz dedikten sonra "benim önerilene sallamakla olmuyor bu işler" diyorsunuz öyle olmaz kusura bakmayın. O cümle hoş değil. Ben bir ürün önerdim neden abartı olsun ki dedim siz ben beğenmiyorum, alınmaz dediniz sonra biter benim modele sallamakla olmuyor bu işler derseniz o farklı bir boyuta geçer.

Neyse ben daha yazmayacağım, yanlışımız varsa affola.

Evet o lafım biraz sert olmuş olabilir kusura bakmayın. Forumda zaman geçire geçire artık siz beğenmedim atınca ben benim önerdiğim modeli kötülüyorsunuz diye bir algı oluştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı