Tekrardan herkese merhaba, bilgisayarın tüm parçalarını sipariş verdim kargoyla gelmesini bekliyorum. Şimdilik elimde idarelik bir klavye var ama benim eski sistemden kalan mouse bozulmuş, bana yeni bir mouse lazım ama alırken neye bakmam gerektiğini hiç bilmiyorum.
Bana güzel bi mouse önerebilirmisiniz? Epey sitesinden popüler mouselara baktığımda şeklini beğendiğim 2 mouse gördüm, şeklini sizinde görmeniz için link bırakacağım, bu mouselar alınırmı ya da aşağı yukarı aynı fiyat bandında daha iyileri varmıdır?
Ben mouse özelliklerinden anlamıyorum bana pili bittiğinde kablolu bağlayabileceğim, onun haricinde tv'ye bağlamak istediğimde sorun yaşamayacağım bir mouse lazım
Razer Viper V3 HyperSpeed Mouse RZ01-04910100-R3M1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Attack Shark X3 Mouse detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sistemi kurarken bir sorun yaşıyorum neden olduğunu bilmiyorum yardıma ihtiyacım var.
2X16gb lexar ramleri 2 ve 4 slotlara takınca bilgisayar açılmıyor cpu ışığı kırmızı yanıyor.
1 ve 3 slotlara takınca yine açılmıyor ve kırmızı cpu ışığı yanıyor.
Tek rami 1 slota takınca açılmıyor cpu ışığı kırmızı yanıyor.
Tek rami 2. Slota takınca açılıyor.
İlk 2 ve 4 slotlara iki ramide taktığımda 20 dakika kadar açılmasını bekledim sonra kırmızı ışığı fark ettim.
İki rami aynı anda nasıl takabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese tekrar merhaba.
Fare olarak Attack Shark x3 pro beyaz modelini aldım.
Sistemi kendim kurarken ram yuvalarında sorun yaşamıştım, aynı sorunla karşılaşan birileri olursa sorun işlemci soğutucunun vidalarını yarım tur gevşetince düzeldi.
Sistemi kurduktan sonra internetteki test videolarından pek bir şey anlamadım, işlemci stres testi videosu gördüm aynı testi yaptım işlemcim test sırasında 90 dereceyi gördü onun haricinde test içinde nelere dikkat etmem gerektiğini bilmediğim için sadece derecesine bakabildim.
CrystalDiskMark ile ssd testi yaptım kingston renegade 2tb 7300 okuma 7000 yazma ssd'nin sonucları bu şekilde.
Yapmamı istediğiniz testler varsa yapıp sonuçlarını paylaşabilirim. Herkese iyi forumlar.