40-45 bin TL laptop önerisi

Bütçe
49k
https://www.amazon.com.tr/HP-Dizüst...70912789402&psc=1&language=tr_TR&gad_source=4
Bende var şuan cs2 yuksek ayarlar 200-250fps pubg yuksek ayarlar 120-150fps
Hall sensor sorunlu hocam. Alinmaz suan victuslar.

Hall sensörü nedir son zamanlarda herkes şikayetçi bu durumdan.

Cihazi bir anda uyku moduna aliyor kisaca diyelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hall sensor sorunlu hocam. Alinmaz şu an Victus'lar.

Cihazi bir anda uyku moduna aliyor kisaca diyelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denetim Masası'ndan güç ayarlarındaki uyku modunu kapatınca hala uyku noduna alıyor mudur?

Denetim Masası'ndan güç ayarlarındaki uyku modunu kapatınca hala uyku noduna alıyor mudur?

Maalesef hocam. Tek cozumu hall sensorunu cikartmak cihazin kasasini acip. Bunu yapncada cihazin ekranini indirdiginizde ekraninin kapanmasindan feragat etmis oluyorsunuz. Hall sensorunu devre disi birakincada isinma sorunu yasandigini soyleyen cokca kisi gormustum ne alakasi var tam anlayamasamda.

Maalesef hocam. Tek çözümü hall sensorunu cikartmak cihazin kasasini acip. Bunu yapnca da cihazin ekranini indirdiginizde ekraninin kapanmasindan feragat etmis oluyorsunuz. Hall sensorunu devre disi birakinca da isinma sorunu yasandigini soyleyen cokca kisi gormustum ne alakasi var tam anlayamasamda.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim iyi forumlar hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı