Meta Quest 3S kafada rahatsızlık verir mi?

Meta Quest 3S kafada rahatsızlık verir mi? Örneğin kafamı ağrıtır mı, terletir mi?
Yanında gelen kayış ile zaman geçirirseniz muhtemelen kafa kısmını ağrıtır. Özellikle göz bölgesine çok baskı yapıyor. Terletmesi normal zaten. O kadar haraket yapacaksın. Baş ağrıtma kısmı kişiye göre değişir.

Meta Quest 3S kafada rahatsızlık verir mi? Örneğin kafamı ağrıtır mı, terletir mi?

Kafatası değil de, genelde göz çevresinde bir baskı oluşuyor arka tarafdan çekiştirdiği için, çok sıkmadığınız sürece sıkıntı yok, terletme elbetde olacakdır. Ben uzun saatler kullandım, baş dönmesi veya ağrı yaşamadım.

Quest 3 kullanıyorum uzun süreli kullanımda ağrı yapıyor bayağı terleme bende yapmıyor kişiden kişiye değişir ama yani öyle aman aman kötü değil yani idare eder bir de neden 3S alıyorsunuz bütçe mi kısıtlı.

Evet hocam Quest 3E o kadar para vermek istemiyorum.

3S'i ne kadara alıyorsunuz 15-17 arası ise gidin 2. el temiz 3 alın performans olarak aynı olsalarda lens ve görüntü kalitesinde fark var bir de bu cihaz biraz heves cihazı oyun için alıyorsanız 2-3 haftada sıkılırsınız o yüzden satacağınızıda düşünürsek Quest 3'ü daha hızlı satarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı