Sadece kasa için mi 45k bütçe?Selam dostlar, yakın zamanda kendime oyun amaçlı bir PC alacağım. Ama ne yazık ki hiç bilgim yok bilgili bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi 40 45 bin bütçem var şimdiden sağ olun.
Evet dostum.Sadece kasa için mi 45k bütçe?
Baksam da çok anlamıyorum ya.Hazır sistemlere bakabilirsin bilgisayar sitelerinden
Şu hazır sisteme bakabilirsin.Evet dostum.
Baksam da çok anlamıyorum ya.
Herhangi bir özelleştirilme yapmam gerekli mi mesela? Bir de sistemde soğutucu var sanırım neden ekstra olarak almalıyım? Sistemdeki yetersiz gelir diye falan mı?
Anakartı 2. seçenektekini seçebilirsiniz. Ram 32gb, ssd de 1tb yapılabilir.Herhangi bir özelleştirilme yapmam gerekli mi mesela?
Hocam 40-45 bütçede 5070 daha mantıklı olmaz mı.Şu hazır sisteme bakabilirsin.
Soğutucu olarak da
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Şimdi o şekilde toplamaya çalışıyorum ama çoğu parçadan kısıyorum.Hocam 40-45 bütçede 5070 daha mantıklı olmaz mı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.