40-45 bin TL render için laptop önerisi

Bütçe
45k

mr7blonde

Femtopat
Katılım
27 Şubat 2024
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam,

Render üzerine profesyonel çalışmalar yapabilecek SolidWorks autucad gibi programlarda sorunsuz işler çıkarabilecek bir laptopa ihtiyacım var, lakin işin işine girince kafam çok karıştı deneyimlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var. Önerileriniz nedir?
 
 
Bu seçenek daha iyi.
 
Merhabalar tekrardan, önerileriniz benim için değerli teşekkür ederim..
Arastırmalarıma göre Render için intel H i7+ işlemcilerin daha iyi desteklediğini gördüm, bunun yanında AMD yerine de Nvidia grafik kartlarının içerisinde cuda adındaki çekirdek render için daha iyi performans sağladıgını öğrendim.
Bunlar üzerine de bir kaç sistem ve marka linli bırakıyorum kronik sorunu olur, fan sesi olur vb gibi seyleri secenekler en iyi fiyat ve performansı arıyorum bigileinize ve deneyimlerinize talibim arkadaşlar, teşekkürler..






 
Son düzenleme:
Sebebini nedir, fiyat performans olarak mı? Acer'lardan yüksek cihazlar var linklerde, ve de NVIDIA
Grafik kartı ile Intel işlemci arıyorum.

Render için Intel işlemci şart diye bir şey yok. CPU'nun saf performansı önemli. Aralarında tek düzgün model Dell G16 fakat o da yazılımsal anlamda pek sağlam değil, Nitro daha garanti tercih olur.
 
AMD fanları da var toz kondurmayan ama firepro değilse render işlerinde programlar ekran kartınız yerine CPU kullanıyor. Profesyonel iş yapacaksan bence iş istasyonu bak. Daha ucuz ve daha güçlü.
SolidWorks ve AutoCAD tek işlemci kullanır ve GHz önemli. Sitesinde zaten açık açık yazıyor.
Render için ne kullanacaksın vray mi? O programın istediklerini dikkate al.
 

Geri
Yukarı