40-45 bin TL sistem önerisi

Merhaba bütçem dahilinde alabileceğim en iyi sistem sizce nedir? Oyun ve tasarım programlarında kullanacağım ve alacağım yerde 2 3 taksit bile olsa taksit olursa çok iyi olur.
Kendim biraz baktığımda 4070 ve 7800XTli sistemler arasında kaldım. Önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Tasarım içinde NVİDA alın, ancak oyun vb. Şeyler için düşünmeden RX 7800 XT alın, performans olarakta değil 4070S, 4070ti la yarışır

Değer çünkü uzun vade de işlemci değiştirmek istediğinizde anakart bile değiştirmek zorunda kalabilirsiniz ve uzun vade de fazladan ödediğiniz 5kdan bile fazla ödeyebilirsiniz.

Anladım o zaman yeni nesil olanlardan alacağım teşekkürler.

Tasarım içinde NVIDIA alın, ancak oyun vb. şeyler için düşünmeden RX 7800 XT alın, performans olarak da değil 4070s, 4070 Ti'la yarışır.

Tasarım uygulamaları lazım olduğu için NVIDIA alacağım gibi gözüküyor teşekkürler.

Est. Hocam ne demek. Bu bütçede güzel bir hazır sistem zor hocam. Toplamadan bir şey çıkar.

Toplama hazır sistemlere göre daha pahalı olmuyor mu şu anda? Kendim bakarken daha fazla gibi gelmişti de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı