40-45 bin TL sistem önerisi

Maalesef 45k üstü çıkamam 7600X şart değil bu sistem anakart vb. parçaları nasıl?

PSU kötü yakın zamanda değiştirebilecekseniz iyidir bu fiyata ama bu sistemin hakkı 2K. 1080p de oynayacaksanız almayın

Maalesef 45k üstü çıkamam 7600X şart değil bu sistem anakart vb. parçaları nasıl?

Hocam bu sisteme ne taktınız böyle ya. Bu sistemin işlemcisi kötü. Başka sitelerde belki daha iyisi vardır. Telefonda olduğum için çok araştıramiyorum.

Al dostum al, insanların ne dediğini umursamıyorsun, istediğin gibi al kullan, artık ileride böyle sorun var şöyle sorun var diye konu açarsın.

PSU kötü yakın zamanda değiştirebilecekseniz iyidir bu fiyata ama bu sistemin hakkı 2K. 1080p de oynayacaksanız almayın.

Başka sistemlere bakayım o zaman 1080p oynayacağım PS5 olduğu için hikayeli oyunların çoğunu PS5 oynuyorum.

Hocam bu sisteme ne taktınız böyle ya. Bu sistemin işlemcisi kötü. Başka sitelerde belki daha iyisi vardır. Telefonda olduğum için çok araştıramiyorum.

5070 12 GB benim aklımı karıştı ö yüzden başka sistemleri inceleyim.

Başka sistemlere bakayım o zaman 1080p oynayacağım PS5 olduğu için hikayeli oyunların çoğunu PS5 oynuyorum.

5070 12 GB benim aklımı karıştı ö yüzden başka sistemleri inceleyim.

Hocam 1080p oynayacaksanız benim attığım sisteme bakın 5060 Ti 16 GB'lik sistem atmıştım. Ama isterseniz 5070'li sistem toplama için parça atabilirim

Vatanda zaten 44k ya işlemcisi amd olan sistem var neden ingel olanı seçihosınuz

Ams rn kötü kasayı corsair anakartı da gigabgte veya asus b650m yapmanızı öneririm bütçeden 2k daha çıkarsınız kafanız birazdaha rahat olur

Vatan da zaten 44K ya işlemcisi AMD olan sistem var neden ingel olanı seçihosınuz.

Ams rn kötü kasayı Corsair anakartı da gigabgte veya ASUS B650M yapmanızı öneririm bütçeden 2K daha çıkarsınız kafanız biraz daha rahat olur.

Bu hocam gönderdiği nasıl sizce?

@Michael_Kaiser
@Yoneistaken

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı