CoolerMaster Masterbox 600'ümüz var artık! Bu kasaya para yetmiyorsa ekran kartı almıyoruz (!)Herkese aynı soğutucu aynı işlemci öneriyor. Bütçesi olmayanlara artık kasada yok.
Bekliyelim bakalım 7800x3d ve 7800xt olursa çok sevinirimAbartılı olmuş o kart 20 k işlemci 15 k ram 1800 kasa 3600 ssd 1200 anakart 4.6k yada 3.5k. Bu şekilde toplicak heralde
Oynadığım bütün oyunlar işlemci ağırlıklı eğer uygun bir fiyata 7800x3DLi ve 7800XTLI toplanirsa çok sevinirim ben denedim 60 bine yakın oluyor.
Toplanır ama soğutucu için bütçe lazım.Bekliyelim bakalım 7800x3d ve 7800xt olursa çok sevinirim
Soğutucuyu ileriki zamanda sıvı olarak değiştiriim şuanda rami 16 olarak alicam fakat tek sorum 2 k fiyat farkına ekran kartini gigabyteden 3 fanli almaya değer miToplanır ama soğutucu için bütçe lazım.
7800x3d için kesinlikle sıvı soğutucu. Sıcak çalışıyor. Kendimden biliyorum. PBO curve optimizer all core negative 25 girdim 65 derece yükte. 7800x3d alınacaksa bence güzel bir sıvı soğutma alınmalı.Toplanır ama soğutucu için bütçe lazım.
Bütçe suanlik sıkıntı yakın bı sure sonra sıvı olarak değiştiriim bir süre kule tipi yeter bence7800x3d için kesinlikle sıvı soğutucu. Sıcak çalışıyor. Kendimden biliyorum. PBO curve optimizer all core negative 25 girdim 65 derece yükte. 7800x3d alınacaksa bence güzel bir sıvı soğutma alınmalı.
7800x3D için kesinlikle sıvı soğutucu. sıcak çalışıyor. Kendimden biliyorum. PBO Curve Optimizer all Core negative 25 girdim 65 derece yükte. 7800x3D alınacaksa bence güzel bir sıvı soğutma alınmalı.
Bütçe suanlik sıkıntı yakın bir sure sonra sıvı olarak değiştiriim bir süre kule tipi yeter bence.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...md-uyumlu-sivi-sogutucu-fiyati,257837370.html yeni sıvı soğutmamız hayırlı olsun mu?Tek bildiğim sıvı soğutucu olan bu sıvı soğutucuyu önerebilirim.
Arctic Liquid Freezer III 360 Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler
Arctic Liquid Freezer III 360 Multi Compatible All-in-One CPU Water Coolerwww.jumbum.com.tr
Bunu alman daha iyi olur o zaman bütçe kısıtlı olduğundan soğutucudan kısmıştım.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Tek bildiğim sıvı soğutucu olan bu sıvı soğutucuyu önerebilirim.
Arctic Liquid Freezer III 360 Multi Compatible All-in-One CPU Water Coolerwww.jumbum.com.tr
Bunu alman daha iyi olur o zaman bütçe kısıtlı olduğundan soğutucudan kısmıştım.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Teşekkür ederimTek bildiğim sıvı soğutucu olan bu sıvı soğutucuyu önerebilirim.
Ekran kartının 2 fanli olması sıkıntı olur mu 2 bin TL fark ile 3 fanli alınır mı pekiTek bildiğim sıvı soğutucu olan bu sıvı soğutucuyu önerebilirim.