40-45 bin TL sistem toplama

Bütçe
40-45
Oynadığım bütün oyunlar işlemci ağırlıklı eğer uygun bir fiyata 7800x3DLi ve 7800XTLI toplanirsa çok sevinirim ben denedim 60 bine yakın oluyor.

Toplamda 47.777TL. Bütçen çıkmazsa RAM'i tek slot 1x16 alabilirsin 45k olur öyle.

Toplanır ama soğutucu için bütçe lazım.
7800x3d için kesinlikle sıvı soğutucu. Sıcak çalışıyor. Kendimden biliyorum. PBO curve optimizer all core negative 25 girdim 65 derece yükte. 7800x3d alınacaksa bence güzel bir sıvı soğutma alınmalı.

7800x3d için kesinlikle sıvı soğutucu. Sıcak çalışıyor. Kendimden biliyorum. PBO curve optimizer all core negative 25 girdim 65 derece yükte. 7800x3d alınacaksa bence güzel bir sıvı soğutma alınmalı.
Bütçe suanlik sıkıntı yakın bı sure sonra sıvı olarak değiştiriim bir süre kule tipi yeter bence

7800x3D için kesinlikle sıvı soğutucu. sıcak çalışıyor. Kendimden biliyorum. PBO Curve Optimizer all Core negative 25 girdim 65 derece yükte. 7800x3D alınacaksa bence güzel bir sıvı soğutma alınmalı.

Tek bildiğim sıvı soğutucu olan bu sıvı soğutucuyu önerebilirim.

Bütçe suanlik sıkıntı yakın bir sure sonra sıvı olarak değiştiriim bir süre kule tipi yeter bence.

Bunu alman daha iyi olur o zaman bütçe kısıtlı olduğundan soğutucudan kısmıştım.

Bunu alman daha iyi olur o zaman bütçe kısıtlı olduğundan soğutucudan kısmıştım.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...md-uyumlu-sivi-sogutucu-fiyati,257837370.html yeni sıvı soğutmamız hayırlı olsun mu? 😅

Teşekkür ederim

Ekran kartının 2 fanli olması sıkıntı olur mu 2 bin TL fark ile 3 fanli alınır mı peki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı