40-45 bin TL toplama PC önerisi

• Konuyu başlatan fik0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 318

fik0

Hectopat
Daha fazla  
Uzun yillardir cok cok dusuk sistemli bir laptop kullandigim icin ve hiçbir seye yetmedigi icin 40-45 arasi gunumuz oyunlarini oynatabilecek bir seyler toplamak istiyorum. Toplamakla alakali hiçbir bilgim olmadigi icin yardimci olursaniz cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun yillardir cok cok dusuk sistemli bir laptop kullandigim icin ve hiçbir seye yetmedigi icin 40-45 arasi gunumuz oyunlarini oynatabilecek bir seyler toplamak istiyorum. Toplamakla alakali hiçbir bilgim olmadigi icin yardimci olursaniz cok sevinirim.

KDV'siz hali senin bütçe civarlarında ama KDV'li hali biraz butceni aşabilir eğer KDV'yi bütçe içine katıp KDV'li halininverebilecek bütçen varsa benim almayı düşündüğüm sistemi alabilirsin normalde bu kadar pahalı değil KDV'li hali ama ben biraz özelleştirme yaptım özelleştirme yapmadığım hali 3. resimde bütçe yoksa 3. resimdeki sade halini alabilirsin ama ben olsam almışken iyisini al derim tabii karar senin ama ben bu sistemi almayı düşünüyorum burada bende bu işte yeniyim ama 1 haftadır araştırma yapıyorum ben şimdilik bu sistem i düşünüyorum günümüz oyunlarını 2 KDA rahat oynatır ama eğer uzun süre 4 KDA oynamak istiyorsan Technopat da var onun hakkında konu var istersen o konunun linkini de atabilirim ama o sistem senin butceni fazlasıyla asıyor KDV'siz hali 65 bin bir şey şu anki durumda tek tek toplamak istersen 70'e patlar o sistem bu sistem günümüz oyunları'nı rahat oynatmak için bayağı iyi bu sistemde ayrıca monitör kulaklık klavye mouse falan her şey içinde alttaki fiyat kadar tabii gene sen bilirsin senin karar ın.

KDV'siz hali senin bütçe civarlarında ama KDV'li hali biraz butceni aşabilir eğer KDV'yi bütçe içine katıp KDV'li halininverebilecek bütçen varsa benim almayı düşündüğüm sistemi alabilirsin normalde bu kadar pahalı değil KDV'li hali ama ben biraz özelleştirme yaptım özelleştirme yapmadığım hali 3. resimde bütçe yoksa 3. resimdeki sade halini alabilirsin ama ben olsam almışken iyisini al derim tabii karar senin ama ben bu sistemi almayı düşünüyorum burada bende bu işte yeniyim ama 1 haftadır araştırma yapıyorum ben şimdilik bu sistem i düşünüyorum günümüz oyunlarını 2 KDA rahat oynatır ama eğer uzun süre 4 KDA oynamak istiyorsan Technopat da var onun hakkında konu var istersen o konunun linkini de atabilirim ama o sistem senin butceni fazlasıyla asıyor KDV'siz hali 65 bin bir şey şu anki durumda tek tek toplamak istersen 70'e patlar o sistem bu sistem günümüz oyunları'nı rahat oynatmak için bayağı iyi bu sistemde ayrıca monitör kulaklık klavye mouse falan her şey içinde alttaki fiyat kadar tabii gene sen bilirsin senin karar ın. Bazı şeyler ı yazmayı unutmuşum 36 binlik fotoğraf da monitör falan yok kendin ihtiyaçlarına göre opsiyonel olarak seçiyorsun ben 2 KDA Valorant RDR2 CoD PUBG falan oynayacağım neden söylemek istediğim bilmiyorum ama Türkçe açık dünya oyunları çok hoşuma gidiyor ondan yüksek kalite de oynamak için
Seçtim ben tabi herzaman söylerim senin kararın

Ama bütceniz 50 -65 bin arasına çıkarsa KDV dahil Gaming Gen TR'de RX 7800 XTli mükemmel bir sistem var isterseniz linkini bırakırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-13-11-15-35-122_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-13-11-15-35-122_com.android.chrome.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2025-01-13-11-15-29-355_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-13-11-15-29-355_com.android.chrome.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2025-01-13-11-20-17-455_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-13-11-20-17-455_com.android.chrome.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
KDV'siz hali senin bütçe civarlarında ama KDV'li hali biraz butceni aşabilir eğer KDV'yi bütçe içine katıp KDV'li halininverebilecek bütçen varsa benim almayı düşündüğüm sistemi alabilirsin normalde bu kadar pahalı değil KDV'li hali ama ben biraz özelleştirme yaptım özelleştirme yapmadığım hali 3. resimde bütçe yoksa 3. resimdeki sade halini alabilirsin ama ben olsam almışken iyisini al derim tabii karar senin ama ben bu sistemi almayı düşünüyorum burada bende bu işte yeniyim ama 1 haftadır araştırma yapıyorum ben şimdilik bu sistem i düşünüyorum günümüz oyunlarını 2 KDA rahat oynatır ama eğer uzun süre 4 KDA oynamak istiyorsan Technopat da var onun hakkında konu var istersen o konunun linkini de atabilirim ama o sistem senin butceni fazlasıyla asıyor KDV'siz hali 65 bin bir şey şu anki durumda tek tek toplamak istersen 70'e patlar o sistem bu sistem günümüz oyunları'nı rahat oynatmak için bayağı iyi bu sistemde ayrıca monitör kulaklık klavye mouse falan her şey içinde alttaki fiyat kadar tabii gene sen bilirsin senin karar ın.

Seçtim ben tabi herzaman söylerim senin kararın

Ama bütceniz 50 -65 bin arasına çıkarsa KDV dahil Gaming Gen TR'de RX 7800 XTli mükemmel bir sistem var isterseniz linkini bırakırım.
Tesekkur ederim. Butcemi zar zor toplayabildigim icin butceyi artirabilme gibi bir sansim hic yok cidden. Maksimum 50k olur, bu islerden anlamadigim icin de (parcalar, darbogaz vs vs.) yardimci olursaniz cok iyi olur.

İiiur ederim. Butcemi zar zor toplayabildigim icin butceyi artirabilme gibi bir sansim hiç yok cidden. Maksimum 50k olur, bu islerden anlamadigim icin de (parcalar, darbogaz vs.) Yardimci olursaniz cok iyi olur.

Bir şunları yazmısım diye - puan vermişler donanım haber de hiç böyle bir şey yok çok fazla yazdırmıyor bu sistem donanım Haber'de konu aç kullanıcı adını belirt yardımcı olurum burada bir şey yazınca - puan veriyorlar

Teşekkür ederim. Butcemi zar zor toplayabildigim icin butceyi artirabilme gibi bir sansim hiç yok cidden. Maksimum 50k olur, bu islerden anlamadigim icin de (parcalar, darbogaz vs.) Yardimci olursaniz cok iyi olur.

ELITE-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi Şu sistem işini görecektir ama fiyatı 50 bin civarına düşürmek için monitör kulaklık mouse klavye yi falan ucuz bir yerden alırsanız düzelir bu sistemde 2 KDA oynarsanız darboğaz yaşamazsınız ama bu sistemle 1080p oynamaya kalkarsanız yüzde 10'luk veya yüzde 5'lik bir darboğaz yaşanır oynacagınız oyunlar sistem ve kaç kalitede oynacagınızı yazarsanız yardımcı olabilirim

Teşekkür ederim. Butcemi zar zor toplayabildigim icin butceyi artirabilme gibi bir sansim hiç yok cidden. Maksimum 50k olur, bu islerden anlamadigim icin de (parcalar, darbogaz vs.) Yardimci olursaniz cok iyi olur.

İhtiyaca göre değişir ama yeni günümüz oyunları oynamanız için 32 GB RAM ve 1 TB SSD öneririm bütçe varsa artırabilirsiniz

Tesekkur ederim. Butcemi zar zor toplayabildigim icin butceyi artirabilme gibi bir sansim hic yok cidden. Maksimum 50k olur, bu islerden anlamadigim icin de (parcalar, darbogaz vs vs.) yardimci olursaniz cok iyi olur.
Bide daha ucuza getirmek için hepsi burada dan alabilirsiniz kulaklık monitör v. B ZAten daha detaylı yazacam amaTECHOKPAT yazmaya kalkınca - puan veriyo ve konu kapanır fln şimdi şimdi öyle yaparsanız 50 bin civarı olur eğer ben ayarları hiç degistirmicem derseniz hepsiburada gibi yerlerden daha ucuza getirebilir siniz bütçe 53 bine fln çıkarsa 1 tb ssd ve 32 gb ram yapabilirsiniz benim size fiyat ı düşürmek için hepsiburada gibi yerlerden yapın ben öyle yaptım 65 binlik sistem oldu 56 binlik sistem ama ileri de yükseltmek isterseniz böyle kalabilir düz 50-51 civarı olr darboğaz oranını yazınca çok gereksiz yazma diyip - puan atıyo al bak kanıt hızlı bak silinebilir

Bide daha ucuza getirmek için hepsi burada dan alabilirsiniz kulaklık monitör v. B ZAten daha detaylı yazacam amaTECHOKPAT yazmaya kalkınca - puan veriyo ve konu kapanır fln şimdi şimdi öyle yaparsanız 50 bin civarı olur eğer ben ayarları hiç degistirmicem derseniz hepsiburada gibi yerlerden daha ucuza getirebilir siniz bütçe 53 bine fln çıkarsa 1 tb ssd ve 32 gb ram yapabilirsiniz benim size fiyat ı düşürmek için hepsiburada gibi yerlerden yapın ben öyle yaptım 65 binlik sistem oldu 56 binlik sistem ama ileri de yükseltmek isterseniz böyle kalabilir düz 50-51 civarı olr darboğaz oranını yazınca çok gereksiz yazma diyip - puan atıyo al bak kanıt hızlı bak silinebilir

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-14-18-38-39-899_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-14-18-38-39-899_com.android.chrome.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı