KDV'siz hali senin bütçe civarlarında ama KDV'li hali biraz butceni aşabilir eğer KDV'yi bütçe içine katıp KDV'li halininverebilecek bütçen varsa benim almayı düşündüğüm sistemi alabilirsin normalde bu kadar pahalı değil KDV'li hali ama ben biraz özelleştirme yaptım özelleştirme yapmadığım hali 3. resimde bütçe yoksa 3. resimdeki sade halini alabilirsin ama ben olsam almışken iyisini al derim tabii karar senin ama ben bu sistemi almayı düşünüyorum burada bende bu işte yeniyim ama 1 haftadır araştırma yapıyorum ben şimdilik bu sistem i düşünüyorum günümüz oyunlarını 2 KDA rahat oynatır ama eğer uzun süre 4 KDA oynamak istiyorsan Technopat da var onun hakkında konu var istersen o konunun linkini de atabilirim ama o sistem senin butceni fazlasıyla asıyor KDV'siz hali 65 bin bir şey şu anki durumda tek tek toplamak istersen 70'e patlar o sistem bu sistem günümüz oyunları'nı rahat oynatmak için bayağı iyi bu sistemde ayrıca monitör kulaklık klavye mouse falan her şey içinde alttaki fiyat kadar tabii gene sen bilirsin senin karar ın. Bazı şeyler ı yazmayı unutmuşum 36 binlik fotoğraf da monitör falan yok kendin ihtiyaçlarına göre opsiyonel olarak seçiyorsun ben 2 KDA Valorant RDR2 CoD PUBG falan oynayacağım neden söylemek istediğim bilmiyorum ama Türkçe açık dünya oyunları çok hoşuma gidiyor ondan yüksek kalite de oynamak için