40-45 bin TL'ye sistem önerisi

AhmetTaha80

Zeptopat
Daha fazla  
Yakın zamanda 40-45 bin TL bandında hazır sistem alacağım. Önerileriniz nedir? Vatan veya İtopya mağazalarına gidip önerilerini dinlemeli miyim sizce? Yardımcı olurlar mı?

Yakın zamanda 40-45 bin TL bandında hazır sistem alacağım. Önerileriniz nedir? Vatan veya İtopya mağazalarına gidip önerilerini dinlemeli miyim sizce? Yardımcı olurlar mı?
Mağaza çalışanları detaylı bilgiye sahip değiller. Itopya için net bir şey diyemem ama Vatan için ne yazık ki öyle.

RAM fiyatları bu seviyeleri görmemiş olsa 5070'li sistemler bu fiyatlardaydı fakat artık ne yazık ki ciddi fiyat artışı yaşadı. Fakat bu bütçeye güzel 5060Ti veya 9060XT sistem dizilebilir.

Mağaza çalışanları detaylı bilgiye sahip değiller. İtopya için net bir şey diyemem ama vatan için ne yazık ki öyle.

RAM fiyatları bu seviyeleri görmemiş olsa 5070'li sistemler bu fiyatlardaydı fakat artık ne yazık ki ciddi fiyat artışı yaşadı. Fakat bu bütçeye güzel 5060 Ti veya 9060XT sistem dizilebilir.

9060XT dizilirde 5060 Ti imkansız gibi daha geçen 43K olan 5060 Ti sistem şimdi 50k olmuş ya gitgide artıyor fiyatlar Allah belasını versin yapay zekanın.

Yapay zeka ne alaka kanki?
Yapay zeka yatırımları yüzünden RAM üreticileri sadece şirketler için çip üretmeye başladı. Bu yüzden RAM ve VRAM fiyatları NAND fiyatları arttı.

Şunu beğendim hocam, güzel sistem olmuş. PSU'da fena değil.

Mağaza çalışanları detaylı bilgiye sahip değiller. İtopya için net bir şey diyemem ama vatan için ne yazık ki öyle.

RAM fiyatları bu seviyeleri görmemiş olsa 5070'li sistemler bu fiyatlardaydı fakat artık ne yazık ki ciddi fiyat artışı yaşadı. Fakat bu bütçeye güzel 5060 Ti veya 9060XT sistem dizilebilir.

53bine 5070'li 55bine 9070XTLI sistem var DDR5'li vatan da onu almayi dusunuyorum ama bütçem yeter mi bilmiyorum ogrenciyim taksitle alacağım.

53bine 5070'li 55bine 9070XTLI sistem var DDR5'li vatan da onu almayi dusunuyorum ama bütçem yeter mi bilmiyorum ogrenciyim taksitle alacağım.
Sistemleri atın bakalım hocam. Tabi ki o fiyatlara çıkabilirseniz daha iyi.

Sistemleri atın bakalım hocam. Tabi ki o fiyatlara çıkabilirseniz daha iyi.
Baglantiyi atamadim ama şoyle biraz ozellestirince 1tb ve ddr5 ile birlikte 5070li sistem gorselde yazan fiyata denk geliyor 9070xtli 56bintlye denk geliyor bence gayet uygun ilerde daha fazla zamlanicaktir eminim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251207_211305_Chrome.jpg
    Screenshot_20251207_211305_Chrome.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 9

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı