40 - 45 cm Yüksekliğe 24" Monitör Sığar Mı?

Lithium

Megapat
Makaleler
4
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar alanım biraz dar üst kitaplık raflı bilgisayar masasına sahibim, ölçtüm tam 45 cm çıktı eksik olabilir ama fazla kesinlikle değil. Şimdi 45 cm ölçtüm ama tam 45 cm de sürter muhtemelen. O yüzden 40 - 45 arası olmalı. Ben 24" hatta olabilse 27" yahut 32" tv istiyorum ama acaba bu ölçülere en ideal kaç inç sığar? Eskiden 17 inç tüplü vardı onun sığdığını hatırlıyorum. Yatay olarak aşırı geniş yada altlığı ayarlanabilen yahut çok kısa olan modeller var mı? Bu arada Full Hd, Hdmi girişli ve düşük Ms'li arıyorum.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle 27 inç 32 inç sığmaz diye düşünüyorum. Ama dediğin gibi bazı monitörlerin döndürme seçeneği var. Özel monitör ayakları sayesinde yüksekliğini ayarlayabilme şansın var. Genellikle o tür özellikler oyuncu monitörlerinde oluyor. Bir bütçen var mı ? Bir bütçen varsa ona göre bakalım.

Şimdi araştırdım eğer stand olmazsa 32 inç bile sığıyor standsız çünkü 43 - 44 cm'e gelen modeller var. Fiyatın bir önemi yok sadece araştırma yapıyorum o kadar alana sığsın yeterli. Duvar aparatı ile takmak istesem duvara monte edemem sadece bilgisayar masanın arkasındaki suntaya montaj olursa olabilir onda da tam sıfırdan montajlayamayız kablolar sığsın diye alttan 10 cm kesmiştim. 27" monitörler ucu ucuna sığıyor sanırım Asus'unkiler 44.2 cm filan çıkıyor. 32" tv yi sığdırabilirsem müthiş olacak yalnız tv - monitör dışında laptop ve çalışma masası olarakta alan kalması lazım? Masanın derinliğini şimdi ölçtüm 60 cm tutuyor. Yani monitör veya tv masada dururken de laptopu veya kitap,defter koyacak alan olmalı( gerekirse klavye masasından takviyede yapılabilir.)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı