TUF VG27AQZ 45 cm masaya en düşük yükseklikle sığar mı?

Tamamdır şimdi içim rahatladı sizlere çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. @arandur @nacnesnahila

Hocam son bir sorum var. Şimdi ben 4070 bir sistem toplamak istiyorum bu sistemin hakkı da 2K olduğu aşikar ama daha çok FPS oyunları oynuyorum. Hem FPS hem 2K için 27 inch çok mu büyük olur? Monitör ile aramda 40-50 cm olacağını düşünüyorum. @arandur

Son düzenleme:
@Chuck Norris bana sormamışsın ama 23.8 inç 144 Hz, 27 inç 240 Hz, 27 inç 2K 144 Hz monitörleri kullanmış birisi ve genelde de FPS oyunlarından bağını koparamayan eski bir CS'ci olarak söyleyeyim bence 27 inç biraz büyük görüş açısı olarak biraz reflekslerini köreltiyor diyebilirim. Flicklerin tam istediğin yere gitmeyebiliyor sanki Curved monitörde oynuyormuşsun gibi. Ama bu sistemi de topluyorsan hakkı 2k'dır yoksa bence daha düşük bütçeli bir pc toplayıp 240 hz oynayabilirsin.

Aynı monitörü üstü raf olan masada kullanıyorum sığıyor merak etmeyin, yukarı çekecek mesafe bile kalıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 43cm idi benim de mevcut boşluğum.

@Chuck Norris bana sormamışsın ama 23.8 inç 144 Hz, 27 inç 240 Hz, 27 inç 2K 144 Hz monitörleri kullanmış birisi ve genelde de FPS oyunlarından bağını koparamayan eski bir CS'ci olarak söyleyeyim bence 27 inç biraz büyük görüş açısı olarak biraz reflekslerini köreltiyor diyebilirim. Flicklerin tam istediğin yere gitmeyebiliyor sanki Curved monitörde oynuyormuşsun gibi. Ama bu sistemi de topluyorsan hakkı 2k'dır yoksa bence daha düşük bütçeli bir pc toplayıp 240 hz oynayabilirsin.
Hocam peki 24 inch monitörde hikayeli oyun deneyiminiz nasıldı oynadıysanız?

@Chuck Norris hikayeli oyunlarda üzmez, eğer bütçen yetiyorsa 27 inç 2K al bence zaten FPS oyunları insanın ruhunu sömürdüğü için nefes almak için RDR2'ye falan girip at sürersin. 😂 ki zaten 4070'li PC diziyorsan o yakışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı