Hocam selamlar;
40-50-60 hatta 70 bin fiyatlar çok ortada kalan rakamlar oldu maalesef. Sedan ve az yakan demişsiniz, peki aracın tutulması önemli mi? Yani ben genelde tutulmayan japon araçlarını tercih ediyorum çünkü hem yüksek model, hem düşük km, hem fazla donanım hemde fiyatları ucuz oluyor. Tabi bu durumda en azından 2,5-3 yıl kadar bineceksiniz ki al-sat işleminden zarar etmeyesiniz. Tabi unutmayın ki alırken nasıl ucuza aldıysanız satarken de ucuza satacaksınız. Ama yok ben seneye araba değiştiririm, yada para her an lazım olabiliyor arabayı satabilirim de her an diyecekseniz bu tarz araçlara yaklaşmamanızı öneririm.
Bu tarz araba önerisi isterseniz aşağıdaki modellere bakabilirsiniz, tabi ilanları rastgele paylaşacağım araçlar temiz olduğu için değil örnek olarak.
Mazda3 alabilirsiniz, yakıt konusunda çok cimri olmasa da LPG'li bir mazda çok üzmez, sedan, japon sorunsuzluğu, yüksek model, düşük km'ler de bulabilirsiniz.
Satılık Mazda 3 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
Lancer önerebilirim. Yakıt konusundan mazda dan daha az yakar, yine düşük km, sorunsuz hatta otomatik vites bulabilirsiniz ( 1.8 motorlar CVT şanzıman diğerleri 4 ileri tam otomatik vitestir)
Satılık Mitsubishi Lancer fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
Dediğim gibi tutulsun ama boş veya km biraz daha yüksek olsun derseniz 2012 civarı 1.33 toyota corolla bakabilirsiniz, haricinde ford focus, skoda octavia bakabilirsiniz.
Siz kafanızda önce bir bu durumları değerlendirin, ona göre tekrar bir eleme yapar kalan seçeneklere bakabiliriz.