dr1
Hectopat
Güvenilir.
Hocam şu sistemi alsam 1-2 sene sonra ekran kartına RX 9070 XT takabilir miyim değiştirebiliyor muyum sorunsuz şekilde.
Güvenilir.
Takarsın ama PSU yetersiz gelebilir. 9070XT için ben genelde 850-800W öneriyorum en alt olarak 750W.
Hocam şu sistemi alsam 1-2 sene sonra ekran kartına RX 9070 XT takabilir miyim değiştirebiliyor muyum sorunsuz şekilde.
Takarsın ama PSU yetersiz gelebilir. 9070XT için ben genelde 850W öneriyorum en alt olarak 750W.
Bu sistemi alırken PSU'yu arttırsam sorunsuz olur yani doğru mu anladım hocam.
Anakart çok fark ediyor mu hocam anlamadığımdan soruyorum kusura bakmayın.
Bir de bu sisteme soğutucu olarak ne önerirsiniz sıvı soğutma olur mu?
Gerek yok. En ucuz yollu şu bile iş görür. Gayet iyi soğutuyor.
![]()
Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha iyi bir şey olsun derseniz.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...20-se-argb-tl-c12b-s-v2-fiyati,667655622.html
Ben biraz fobi edindim bu konuda hocam kullandığım PC de 80 derece 90 dereceler görüyorum o bilgisayarın bağırışı beni oyundan soğutuyor
@efebatiin hocam bu sistemin oluru var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.