41 bin TL'ye Game Garaj Zarvix 5A RX 9060 XT sistem alınır mı?

Jiltim

Kilopat
Makaleler
1

Sistem bu. Peşin fiyatına 10 taksit var.

Satıcı parçaların bu olduğunu söyledi.

Screenshot_20251128_104344_Hepsiburada.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır anakart ve işlemci bir çok kişide sorun yapmış o yüzden almadım
Arkadaşlarım aldı işlemci ve ekran kartında filan sorun yok tek sıkıntı anakart RAM desteği bayağı az. Koyulan RAM'leri desteklemiyor BIOS'tan 5200MHz olarak çalıştırabilirsiniz 6000MHz yapmak isterseniz Ryzen Master uygulamasından yapabiliyorsunuz.

Arkadaşlarım aldı işlemci ve ekran kartında filan sorun yok tek sıkıntı anakart RAM desteği bayağı az. Koyulan RAM'leri desteklemiyor BIOS'tan 5200MHz olarak çalıştırabilirsiniz 6000MHz yapmak isterseniz Ryzen Master uygulamasından yapabiliyorsunuz.
Bu iş biraz şans ram markasını ben hiç duymadım araştırdım forumlarda bilende çıkmadı anakartta sorun yaşayanlar olmuş çoğu ram ve anakartı belli süre sonra değiştirmiş ben riske girmedim açıkçası

Bu iş biraz şans ram markasını ben hiç duymadım araştırdım forumlarda bilende çıkmadı anakartta sorun yaşayanlar olmuş çoğu ram ve anakartı belli süre sonra değiştirmiş ben riske girmedim açıkçası
Aynen dediğiniz gibi RAM'ler bizim ülkede yok. Galiba asyada F/P olan bir marka. BIOSTAR biraz garip bir marka bir arkadaşım direk EXPO açarak çalıştırabildi RAM'leri diğer arkadaşımda ise asla çalışmıyor sadece Ryzen Master uygulaması sayesinde 6000 çekebiliyor onun dışında sıkıntılarını duymadım. Sistemin en iyi yanı peşin fiyat olmasıydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı