Jasoelys
Decapat
- Makaleler
- 14
Merhaba arkadaşlar, PC toplamak istiyorum. Bunun için 40-50 k arası bütçem var. Kullanım amacı artık her oyunu sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynamak iş ve yazılım ile ilgili alanlarda beni rahatlatacak bir PC istiyorum. Kendim İtopya üzerinden bir sistem topladım fakat pahalıya denk geldi denk denk parçaları ucuza aldığımda 8K daha ucuza topladım linkleri size bırakıyorum. Sadece monitör eksik ortalama 7.500 TL civarı 240 Hz bir monitörle topladığım sistem 42.700 TL'ye denk geliyor tavsiye ve önerileriniz nelerdir?
Monitör, klavye, mouse, kulaklık hariç bu fiyat.
Tek tek parçaları topladığımda ise linkleri bırakıyorum.
Klavye
www.trendyol.com
Mouse
Anakart
İşlemci
Ekran kartı
SSD
www.n11.com
Kasa
Soğutucu
www.n11.com
Kulaklık
Bunların fiyatı da 7.500 TL'lik bir monitör eklediğimizde 42.700 TL oluyor. 240 Hz 27 inç bir monitör önerisi eklerseniz de sevinirim.
Monitör, klavye, mouse, kulaklık hariç bu fiyat.
Tek tek parçaları topladığımda ise linkleri bırakıyorum.
Klavye
Rampage Kb-gx65 Simula Usb Rgb Aydınlatmalı 4 Makro Tuşlu Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Rampage Kb-gx65 Simula Usb Rgb Aydınlatmalı 4 Makro Tuşlu Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Mouse
Anakart
GIGABYTE ANAKART AMD AM4 MATX A520M K V2 1.0 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM4 MATX A520M K V2 1.0 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
İşlemci
Ekran kartı
SSD
Mld 1tb M600 Pcıe Gen4 M.2 2280 Ssd 7000mb Okuma / 6400mb Yazma Fiyatları ve Özellikleri
Mld 1tb M600 Pcıe Gen4 M.2 2280 Ssd 7000mb Okuma / 6400mb Yazma en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Kasa
Soğutucu
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Kulaklık
Razer Blackshark V2 X - Beyaz Premium Espor Oyun Kulaklığı (50mm Sürücülü Kablolu Kulaklık, PC, Mac, PS4, Xbox One ve Switch için Gürültü Engelleme) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Blackshark V2 X - Beyaz Premium Espor Oyun Kulaklığı (50mm Sürücülü Kablolu Kulaklık, PC, Mac, PS4, Xbox One ve Switch için Gürültü Engelleme) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bunların fiyatı da 7.500 TL'lik bir monitör eklediğimizde 42.700 TL oluyor. 240 Hz 27 inç bir monitör önerisi eklerseniz de sevinirim.