40 -50 bin TL sistem önerisi

868453

Femtopat
Monitör dahil sistem.
Alacağım 40 -50 bin hazır sistem dizmem darboğaz olmasın.

Doğrudur hocam ben güzel bir indirime girdiği için önermiştim

4070 Super alabilecek bütçesi varken 4060 Ti üstüne 8 GB modelini almak sizce mantıklı mı?
Bütçesi 40-50 diyen birine 50 önermek doğru değil ki, 50bini zorlamak doğru değil yani 40'a tamamlamaya çalıştım ben para kolay kazanılmıyor

Bütçesi 40-50 diyen birine 50 önermek doğru değil ki, 50bini zorlamak doğru değil yani 40'a tamamlamaya çalıştım ben para kolay kazanılmıyor

Haklısınız para kolay kazanılamıyor ama arkadaş iyi bir şey almak istediği için 50k gibi bir bütçeye çıkabileceğini söylemiş 40 dediği konuya 50klık sistem önermedim hocam iyi Sosyaller

Benim bütçem 45-50 arası yazdım ben oraya ilk başta işlemci yazdım başlama hazır sistem sevmem dar boğaz olmasın oyun oynacam gündelik kullacam bana itopya size zahmet toplarmisiniz bu bütçe de hocam

Hocam hazır sistemler çoğu zaman toplamadan daha uyguna geldiği için tavsiye ediliyor zaten sonradan toplamakta ki isteğinizi anlayamadım

Bunu bana itopya toplayıp link atabilir misiniz

Hocam hazır sistemler çoğu zaman toplamadan daha uyguna geldiği için tavsiye ediliyor zaten sonradan toplamakta ki isteğinizi anlayamadım
Ben o zaman Alaçam hocam

Bana 50 bin TL bunlar olsun kasa topla bunlar olsun
İşlemci.

Anakart.

RAM.

Ekran kartı.

Bilgisayar kasaları.

İşlemci soğutucular.

Kasa fanları.

Power Supply.

SSD.

Monitör. Bütçe 50 bin TL en iyisi yap hocam bu bütçe ye sana güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…