40-50 bin TL hazır sistem önerisi

ASUS anakart zaten benim attığım hocam.

ASUS tabanlı derken ekran kartı vb. ürünler içinde ASUS istediğini düşünüyorum arkadaşın kendisi cevap verse daha iyi olur.

Bu fiyata bazen 9070 XTli hazır sistemler düşüyor onları kovalayabilirsiniz, 5070 7500F ikiliside üzmez bu fiyatlarda.

Hocam ASUS tabanlı yazmış arkadaş ekran kartı Galax isterse tercih edilebilir sistem.

7600x ile 7600 arasında muazzam bir performans artışı yok, hele hele sıcakları da göz önünde bulundurursak hiç yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7600X ile 7600 arasında muazzam bir performans artışı yok, hele hele sıcakları da göz önünde bulundurursak hiç yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru diyorsunuz ancak yatırım olarak düşünürsek 915TL için tercih edilebilir 😂

Anakartı Asus seçtim zaten, tüm parçaların Asus olması demek gereksiz yere ekstra en az 10k demek, hem tüm parçaları Asus olan sistem bulmak zordur.
Mis gibi sistem işte, bütçesi içinde en mantıklı sistem budur muhtemelen.

Görseldeki gibi parçaları seçip alabilirsin.
Eki Görüntüle 2531790
@Iwatani Naofumi hocam mesela kompanent kalitesine önem vererek aslına bakarsanız çok da uzun ömürlü bir sistem toplamış. 7600x gibi bir saçmalık önermemiş.
Şuanda belki fiyatı fazla geliyor olabilir fakat gayet güzel sistem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı