40-50 bin TL toplama PC önerisi

Dostum forumda önerdiğimiz yerler zaten güvenilir ve bilindik yerler. Hepsinin kendi mağazaları da var.
Hocam, olabilir ama nedense içimi bir korku salıyor. Küçüklüğümde dolandırılmanın eşiğinden döndüğüm için, bu durum beni etkiliyor. Bu yüzden Atom Bilişim gibi yerlere güvenmekte zorlanıyorum. Güvenmememin sebebi çocukluğumdan kaynaklanıyor. Bu da böyle bir huyum işte.

Hocam, olabilir ama nedense içimi bir korku salıyor. Küçüklüğümde dolandırılmanın eşiğinden döndüğüm için, bu durum beni etkiliyor. Bu yüzden atom bilişim gibi yerlere güvenmekte zorlanıyorum. Güvenmememin sebebi çocukluğumdan kaynaklanıyor. Bu da böyle bir huyum işte.

İstanbuldaysanız mağazalarından fiziksel olarak alabilirsiniz.

Hocam, olabilir ama nedense içimi bir korku salıyor. Küçüklüğümde dolandırılmanın eşiğinden döndüğüm için, bu durum beni etkiliyor. Bu yüzden Atom Bilişim gibi yerlere güvenmekte zorlanıyorum. Güvenmememin sebebi çocukluğumdan kaynaklanıyor. Bu da böyle bir huyum işte.
Hocam tüm forum Gaming Gen İncehesap gibi yerlerden alıyor. Korkmayın. Bilinmeyen siteler değil bunlar.

Estağfurullah sorun değil.

40-50 bin TL. Civarında oyun amaçlı (Minecraft ) sistem önerisi istiyor arkadaş.

Vermediler dediğin ne anlamadım. Zaten 1000-2000FPS istiyorum diyorsun 50 bin TL'lik sistem ile 1000-2000FPS alabileceğin zaten muamma.

İtopya olarak isterim dersen ekran kartını Gaming. GenTR üzerinden. Kasanın geri kalanını İtopya üzerinden bu şekilde alabilirsin.
51k.
Bu sistemleri önerdiler arkadaşlar:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı