40-50 bin TL'ye 4K OLED monitör önerisi

Bütçe
40000-50000 TL

yamacxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio ekran kartı kullanıyorum. Normalde 2K monitörüm var fakat 4K monitöre geçmek istiyorum. Genel olarak hem hikâyeli hem de FPS oyunları oynuyorum, gündelik kullanımda da kullanıyorum. Hz değeri olarak da çok düşük bir monitör istemiyorum. Öneriniz var mıdır? Tercihen 27 inç ve üstü, asansör sistemli + pivot bir monitör araştırıyorum. Yanma ihtimali beni de sinir ediyor fakat çok uzun süre monitörün dinlendirileceğini sanmıyorum. Bu süre içerisinde monitörüm dinlenirken ikinci monitörümü kullanmaya devam edeceğim, o yüzden dinlendirme konusunda bir sorun yaşamayacağım. 27 inç yeterli midir yoksa daha büyük ekran daha mı iyi olur? QD-OLED ile normal OLED panelleri arasındaki fark nedir, hangisi daha iyi oluyor? Galiba OLED konusunda öne çıkan markalar LG, ASUS ve Samsung. Bu yüzden bu markalara daha çok güveniyorum ama sizin görüşlerinizi de merak ediyorum.ASUS 27" XG27ACMG model monitör kullanıyorum.

Bütçe olarak 40-50 bin arasına çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

O zaman mantıken qd-OLED almak daha mantıklı hem güvenlik hem de daha iyi performans açısından. Ben düz OLED daha iyi diye düşünmüştüm. Sizce kaç inc olmalı ekran büyüklüğü? OLED olduğu içiin 31 civarı çıkmak gerekir mi?

O zaman mantıken qd-OLED almak daha mantıklı hem güvenlik hem de daha iyi performans açısından. Ben düz OLED daha iyi diye düşünmüştüm. Sizce kaç inc olmalı ekran büyüklüğü? OLED olduğu içiin 31 civarı çıkmak gerekir mi?

Bu model benim de hoşuma gitti...

Ben 2K 27 inch monitör kullanıyorum, sistemi yenilediğimde benimde amacım 4K OLEDE geçmek fakat 9070xt veya 5070ti gibi kartlarla 4K güvenini alamıyorum uzun vade için. Fakat mağazalarda baktığım zaman 4K için 31-32 inchler bana daha iyi geldi 27 ince kıyasla.

Bu model benim de hoşuma gitti...
Arkadaşın attığı üründe gayet iyi benim attığım ürünün 27 inc olan modeli fakat bu amazondaki modelde akıllı monitör özellikleri yok o konuda bilginiz olsun.

Ben 2K 27 inch monitör kullanıyorum, sistemi yenilediğimde benim de amacım 4K OLED'e geçmek fakat 9070XT veya 5070 Ti gibi kartlarla 4K güvenini alamıyorum uzun vade için. Fakat mağazalarda baktığım zaman 4K için 31-32 inchler bana daha iyi geldi 27 ince kıyasla.

Arkadaşın attığı üründe gayet iyi benim attığım ürünün 27 inc olan modeli fakat bu Amazon'daki modelde akıllı monitör özellikleri yok o konuda bilginiz olsun.

Akıllı monitörden kastınız nedir bilmiyorum. Şu an ekran kartımın performansından memnunum giriş seviye 4K. İleride sorun yaşarsam onu da değiştiririm. Zaten sistemi alalı 1 ay oldu şimdilik bir sorunu yok. İki önerdiğiniz marka dışında başka öneriniz var mı? LG modeli mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı