İyi sosyaller. Amacım bu fiyata alabileceğim en iyi performansı almak. Kriter olarak RAM'lerin 32 GB olması gerekiyor. Ekran kartı olarak NVIDIA veya AMD olması fark etmez. İşlemcide de aynı şekilde marka fark etmez. Sistemi İtopya mağazasından alacağım. Hazır sistem veya toplama fark etmez. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İyi sosyaller. Amacım bu fiyata alabileceğim en iyi performansı almak. Kriter olarak RAM'lerin 32 GB olması gerekiyor. Ekran kartı olarak NVIDIA veya AMD olması fark etmez. İşlemcide de aynı şekilde marka fark etmez. Sistemi İtopya mağazasından alacağım. Hazır sistem veya toplama fark etmez. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İlk sistemim olucağı için sistem toplamayı bilmiyorum. İtopya tercihimde hem mağazanın toplaması hem de ileride parça yenilersem belki mağaza parçaları takar diye.
Sınırım 50k ekran kartı olarak 7800XT düşünüyordum. Dediğim gibi parçaların İtopya'dan olduğu toplama sistem veya İtopya'dan hazır kasalar tercihimdir.
@efebatiin Hocam bu sistemde işlemciyi 7600X RAM'i 32 yapınca 47.5k oluyor sizce iyi mi?