40-50bin TL'ye İtopya'dan sistem önerisi

Sirmis

Femtopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Amacım bu fiyata alabileceğim en iyi performansı almak. Kriter olarak RAM'lerin 32 GB olması gerekiyor. Ekran kartı olarak NVIDIA veya AMD olması fark etmez. İşlemcide de aynı şekilde marka fark etmez. Sistemi İtopya mağazasından alacağım. Hazır sistem veya toplama fark etmez. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi sosyaller. Amacım bu fiyata alabileceğim en iyi performansı almak. Kriter olarak RAM'lerin 32 GB olması gerekiyor. Ekran kartı olarak NVIDIA veya AMD olması fark etmez. İşlemcide de aynı şekilde marka fark etmez. Sistemi İtopya mağazasından alacağım. Hazır sistem veya toplama fark etmez. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
itopya şart mı? başka sitelerde belki daha iyi sistemler vardır.

itopya şart mı? başka sitelerde belki daha iyi sistemler vardır.
maalesef evet. Bütçe olarak yarısını peşin yarısını karttan çektirmeyi planlıyordum.

Şart mı İtopya olması? Ve toplama olarak alman daha iyi olur. İlla hazır istiyorsan o bütçelerde teblion da 9070 sistem vaFiyatın

Şart mı İtopya olması? Ve toplama olarak alman daha iyi olur. İlla hazır istiyorsan o bütçelerde teblion da 9070 sistem vardı.
Maalesef evet. ÜCretin yarısını kredi kartından kalanını peşin olarak ödemeyi planlıyordum.

5K daha çıkar mı? 9070XT sistemler var çünkü. Çıkmaz ise dediğim gibi 9070 sisteme bakabilirsin.

Sınırım 50k ekran kartı olarak 7800XT düşünüyordum. Dediğim gibi parçaların İtopya'dan olduğu toplama sistem veya İtopya'dan hazır kasalar tercihimdir.

@efebatiin Hocam bu sistemde işlemciyi 7600X RAM'i 32 yapınca 47.5k oluyor sizce iyi mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı