40-50k e-cross önerisi

• Konuyu başlatan quiKK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 112

quiKK

Picopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
40 bin lira bütçemiz var. 50'ye çıkarız. Yokuşa çıkacağım, akrobatik hareketler yapacağım, 40-50km menzili olsun yeter. Elektrikli olsun. Babam sürecek. Ehliyet falan gerektirmeyen olsun, teşekkür ederim. Kaliteli uzun vaade kullanacağız.

40 bin lira bütçemiz var. 50'ye çıkarız. Yokuşa çıkacağım, akrobatik hareketler yapacağım, 40-50km menzili olsun yeter. Elektrikli olsun. Babam sürecek. Ehliyet falan gerektirmeyen olsun, teşekkür ederim. Kaliteli uzun vaade kullanacağız.

Çok komik bir konu olmuş hocam, Cross motorlar trafiğe çıkamaz (Ehliyet istemiyorsa trafiğe çıkış yasaktır crosslarda), 50 bin TL'ye en fazla alabileceğiniz cross 8-13 yaş cross motor olur, Düzgün bir e-motor istiyorsanız bir 100 Bin'i gözden çıkarmalısınız.

Ne 100 bini en az 150, 200 hatta 250'leri görür.

Tamam teşekkürler.

@cevheriulrich
Çok komik bir konu olmuş hocam, Cross motorlar trafiğe çıkamaz (Ehliyet istemiyorsa trafiğe çıkış yasaktır crosslarda), 50 bin TL'ye en fazla alabileceğiniz cross 8-13 yaş cross motor olur, Düzgün bir e-motor istiyorsanız bir 100 Bin'i gözden çıkarmalısınız.
Peki bisiklet olurmu. İyi bir dağ bisikleti.

Kesinlikle olabilir.

Yani aşırı aşırı kaliteli değil, ama Türkiye şartlarında iyi bir Rockrider alıp kendiniz toplaya toplaya iyi bir iş çıkartabilirsiniz örnek veriyorum.

Kesinlikle olabilir.

Yani aşırı aşırı kaliteli değil, ama Türkiye şartlarında iyi bir Rockrider alıp kendiniz toplaya toplaya iyi bir iş çıkartabilirsiniz örnek veriyorum.
Hocam peki toplamak mı yoksa skyjet luckin var babam onu alacak gibi ama ben çok scooter sevmiyorum, paramızı da boşa kullanmak istemiyorum.

Hocam şöyle diyeyim, tamamen size kalmış, bu elektrikli scooterlar maksimum 45 km yapabiliyorlar. Yani bence bu ve Volta türevleri çok gereksiz.

Hocam peki toplamak mı yoksa skyjet luckin var babam onu alacak gibi ama ben çok scooter sevmiyorum, paramızı da boşa kullanmak istemiyorum.

Luckin o fiyatlara alınacak en mantıklı motosiklet kendiniz topladığınızda ona yaklaşmaz bile ortalama bir e crossta 200bin civarına satılıyor.

Bu arada luckinin hız kilidi 45 sabit şekilde geliyor kendiniz açmanız gerekiyor Arora ZR7 ise kilit açık geliyor 70km hız yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı