40-50k laptop önerisi

Borannn1905

Centipat
Daha fazla  
Öncelikli amacım kod yazmak olacak fakat oyun oynamayı da seviyorum. Beni bu iki konuda üzmeyecek ve çok ses çıkarmayacak uzun süreli bir laptop arıyorum. Şu an almayı düşündüğüm laptop bu:
Sizce almalı mıyım yoksa daha iyisi varsa beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Lenova, Dell Markalarından şaşma derim.

SSD, İ7 en azından olsun.

birde PTTavmden alışverişi tavsiye etmem. Ptt kargo ile geliyor hepsi bela..

Öncelikli amacım kod yazmak olacak fakat oyun oynamayı da seviyorum. Beni bu iki konuda üzmeyecek ve çok ses çıkarmayacak uzun süreli bir laptop arıyorum. Şu an almayı düşündüğüm laptop bu:
Sizce almalı mıyım yoksa daha iyisi varsa beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
hocam bunu önerecektim ancak daha yeni bi konu açılmış bu laptop hakkında donuyor diye ama gene de 4070 laptoplara bakın öncelikli olarak

hocam bunu önerecektim ancak daha yeni bi konu açılmış bu laptop hakkında donuyor diye ama gene de 4070 laptoplara bakın öncelikli olarak
Hocam bunun sanki diğerlerine göre gereksiz bir ucuzluğu var. Dedikleri gibi bir sorunu vardır bunun

Lenova, Dell Markalarından şaşma derim.

SSD, İ7 en azından olsun.

birde PTTavmden alışverişi tavsiye etmem. Ptt kargo ile geliyor hepsi bela..
Lenovo ve Dell bence çok pahalı.
Intel işlemcilere pek sıcak bakmıyorum hocam. Şu sıralar bir ton sorun çıkarıyor diye görüyorum.
PTT AVM olmasını ben de istemem ama bir tek orda kaldığı için mecburum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı