40-60 bin TL Android telefon önerisi

Rasnatus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060ti, i514400f
Merhaba, iPhone ve Samsung kullanmış biri olarak Android bir telefon istiyorum. DSLR kameram var telefon önemli değil diyerek Samsung A34 aldım ama önemliymiş. Hem işte hem dışarıda kamera lazım oluyor. Başka hiçbir sorunum yok, tek sorun kamera. Hobi olarak fotoğrafçılık yapan birisiyim, ayrıca iş için sosyal medya paylaşımları yaptığım oluyor, kamera berbat gerçekten. iPhone 11 var ofiste onu kullanıyorum öyle zamanlarda.

Samsung S24 Ultra fena değil ama çok büyük ve keskin çerçeveli gibi, biraz kaba geldi gözüme. Ayrıca ürün videosu çekerken odak kaybetme problemi oluyormuş, bu iPhone 11'de de canımı sıkıyor.

Xiaomi ise leıca markasıyla çalışıyor, leica en iyi kamera markalarından, o yüzden aklım ona kaymıyor değil ama Samsung'u da seviyorum. Şu yapay zeka özellikleri falan mesela. Xiaomi'nin büyük yuvarlak kameralı modelleri falan var önerir misiniz bu markayı?

Ayrıca hem Samsung hem Xiaomi de katlanır telefonlar var, onlarda ilgimi çekiyor ama güç ve kamera bakımından kötüler mi bilmiyorum, bilginiz var mı?

Bu iki marka dışında mantıklı bir telefon yok diye düşünüyorum, iPhone sevmiyorum, berbat bir kullanımı var. Ne zaman iPhone ile işim olsa içim daralıyor, Android'e alışan birisini deli eder.

Samsungda kalem var o işime baya yarar mesela. Ama xiaominin kamerası daha iyiyse ona kayabilirim

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba, iPhone ve Samsung kullanmış biri olarak Android bir telefon istiyorum. DSLR kameram var telefon önemli değil diyerek Samsung A34 aldım ama önemliymiş. Hem işte hem dışarıda kamera lazım oluyor. Başka hiçbir sorunum yok, tek sorun kamera. Hobi olarak fotoğrafçılık yapan birisiyim, ayrıca iş için sosyal medya paylaşımları yaptığım oluyor, kamera berbat gerçekten. iPhone 11 var ofiste onu kullanıyorum öyle zamanlarda.

Samsung S24 Ultra fena değil ama çok büyük ve keskin çerçeveli gibi, biraz kaba geldi gözüme. Ayrıca ürün videosu çekerken odak kaybetme problemi oluyormuş, bu iPhone 11'de de canımı sıkıyor.

Xiaomi ise leıca markasıyla çalışıyor, leica en iyi kamera markalarından, o yüzden aklım ona kaymıyor değil ama Samsung'u da seviyorum. Şu yapay zeka özellikleri falan mesela. Xiaomi'nin büyük yuvarlak kameralı modelleri falan var önerir misiniz bu markayı?

Ayrıca hem Samsung hem Xiaomi de katlanır telefonlar var, onlarda ilgimi çekiyor ama güç ve kamera bakımından kötüler mi bilmiyorum, bilginiz var mı?

Bu iki marka dışında mantıklı bir telefon yok diye düşünüyorum, iPhone sevmiyorum, berbat bir kullanımı var. Ne zaman iPhone ile işim olsa içim daralıyor, Android'e alışan birisini deli eder.

Samsungda kalem var o işime baya yarar mesela. Ama xiaominin kamerası daha iyiyse ona kayabilirim

Çıkarsan Mi 14 Ultra mükemmel olur. Yoksa honor magic 6 pro, OnePlus 12 ve vivo x100 pro serisine bakabilirsin.

Android tarafında en stabil Samsung var şu an. Xiaminin 14 ultrasıda olabilir ama xiaminin arayüz yazılımı nasıldır bilmiyorum.

S24 Ultra'nın yerini hiç biri tutmaz.
Diğer öneri Xioami 14 Ultra fakat o da performansına göre yüksek fiyat çekiyor şu anda.
Samsung normalde her yerde Iphone'dan bile daha pahalı bir ürün fakat Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapması sebebiyle fiyatı bu şekilde.
Ve şu piyasada fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

Samsung'da kalem var o işime bayağı yarar mesela. Ama Xiaomi'nin kamerası daha iyiyse ona kayabilirim.

Hocam ultralara gerek var mı bilmiyorum düz S24 bana daha gündelik geliyor ve bence her iki marka da çok iyi asıl soru One UI mi HyperOS mu buna karar verin. He ben Samsung'u tek geçerim hem AI ve arayüz olarak. Mi 14 bana S4 Zoom'u andırıyor yuvarlak kamera falan ve İOS sevmiyorsanız Çin mallarının bir anlamı yok (İOS çakması arayüz). Ayrıca Samsung One UI ile bayağı uğraşıyor bir daha odak sorunu vs. yaşayacaklarını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı