Bütçe
40.000TL

slmbnemst

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 40.000₺ hazır sistem veya toplama kasa yapmama yardımcı olabilir misiniz? Bileşenleri teker teker link ile ya da hazır sistem atacaksanız tek linkle atabilirseniz çok sevinirim. Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba, 40.000₺ hazır sistem veya toplama kasa yapmama yardımcı olabilir misiniz? Bileşenleri teker teker link ile ya da hazır sistem atacaksanız tek linkle atabilirseniz çok sevinirim. Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

@slmbnemst

@slmbnemst
Bu sistemde her oyunu rahat oynayabilmem mümkün müdür? Kendiniz toplamadıysanız bir video linki mevcut mudur? Sistemi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Monitör dahil mi?
Hayır monitörü kendim seçip alacağım 40.000TL birimin hepsini kasaya harcayacağım.

Önerdiğiniz kasa 40.000TL birim etmiyor. 40.000TL'ye denk gelebilecek bir kasa arıyorum yinede yardımınız için teşekkür ederim.

@slmbnemst Oynayamayacağın oyun yok o sistem de.
Anladım yardımınız için tekrardan teşekkür ederim. Peki bir video linki mevcut mudur bu sistem için?

@slmbnemst 4070 Ti'lı düzgün hazır sistem yok.
Attığınız linktekileri alıp kasaya hepsini montajlayabilirim veya takabilirim sıkıntı çıkmaz değil mi? Kasaya tam uyumlu olması yanından sorun istemiyorum bide bileşen eksikliği tarafından direk tak kullan sıkıntısız o yönün taraftarı olduğum için soruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı