40 bin TL iPhone önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geniş açı kamerayı kullandıktan sonra bırakamayacaksınız. İP14 ile neredeyse grafik gücü olarak aynı ve almanızı önermem. 2.el S24 veya S25 serisi daha mantıklı.

Hiç Android kullanmadım kullanmayı da pek istemiyorum IOS'tan sonra.
Anladığım kadarıyla IP14-15 öneriyorsunuz.

Videoyu izleyip begenirseniz alabilirsiniz eksik bir yon gorurseniz de ona gore bir cihaza yonlendirme yapabilirim.

Az önce bitirdim videoyu, tek kamera olması hoş değil ama alışkınım geniş açı önemli tabii ama en azından görüntü olarak da tatmin etmesi için çift kamera güzel olurdu.
Hafif olması pil ömrünün uzun olması çok hoş ve işlevsel. Yeni çıktığından dolayı 5-6 sene rahat güncelleme alacağını düşünüyorum çok arada kaldım bu durumda
(Alırsam en uyguna nereden alabilirim güvenli bir şekilde)

Bütçenizi bir hayli aşıyor ancak ikinci el 14 Pro'lara da bakmanızı öneririm.

Dediğiniz gibi bir hayli aşıyor.

İP14 iyi bir model midir peki IP13 daha iyi diyenler var 14 alacağına 15 al diyenler var 14 kötü bir model mi?

Kaç sene daha güncelleme alır 13 Pro Max

Hocam merhaba kusura bakmayın foruma giremedim. En az 4 yıl alır diye düşünüyorum hala X-XR'lar güncelleme alıyor. Güncelleme desteği kesilse bile zaten cihazlar kullanılabilir 5-6 sene daha merak etmeyin. iPhone 6 serisinin WhatsApp desteği falan yeni kesildi öyle düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…