40 bin TL iPhone önerisi

Merhaba herkese, yakın zamanda telefon alacağım fakat telefonlardan çok anlamıyorum. iPhone SE 2. nesil almıştım ilk çıktığı zaman 5 senedir kullanıyorum.
35-40 bin lira bütçem var 4-5 sene daha güncelleme almaya devam edecek kasma donma yapmayacak bir model istiyorum (ne kadar mümkün bilmiyorum). 13 istiyordum fakat internette 2026-2027 yılına kadar güncelleme alacağını okudum. Ne önerirsiniz? 2. el almak ne kadar mantıklı ve güvenilir? Yardımcı olursanız sevinirim. (yurt dışı istemiyorum)

2. el kutusu ve faturası olduğunda hiçbir sorun çıkmaz. Yenilenmiş almayın 1-2 hafta önce vatan da iPhone 13 128 GB 33K TL idi 13 ile 14 arasında sadece RAM farkı var işlemcileri ekranları bataryaları vs aynı. Kamera olarak da 14T'e ekstra bir özellik var, aynı kamerayı kullanıyorlar

16e al geç uzun zaman kullanırsın.

16e ile ikinci el 14 Pro arasındayım dinamik ada kamera magesafe ekran yenileme hızı vs bunlar bayağı etkiliyor fikrimi

2. el kutusu ve faturası olduğunda hiçbir sorun çıkmaz. Yenilenmiş almayın 1-2 hafta önce vatan da iPhone 13 128 GB 33K TL idi 13 ile 14 arasında sadece RAM farkı var işlemcileri ekranları bataryaları vs aynı. Kamera olarak da 14T'e ekstra bir özellik var, aynı kamerayı kullanıyorlar.

14 Pro düşünüyorum fakat piyasası nedir ne değildir bilmiyorum 40'a da var 45'e de 50'ye de 60'a da hepsinin pili vs aynı hemen hemen TR cihazları. Ve 14 Pro kaç sene götürür kaç sene güncelleme alır bilginiz var mı acaba?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı