Bütçeyi 42-43K'ya yükseltebilirim bayağı arada kaldım karne özel indirimler yapılıyor sanırım. Onları yakalamaya çalışıyorum. Ama YouTuber'ları pek takip edemiyorum.
Öneriniz varsa merakla bekliyorum bazı monitörler buldum hangısını öneriyorsunuz ya da farklı bır öneriniz var mı? Öğrenmek isterim.
Bulduğum monitörler:
www.itopya.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Farklı önerileriniz varsa dediğim gibi bekliyorum.
Kasa konusunda çok kararsızım. 4070'li sistemler görüyorum ama bu sefer monitörü ekleyince bütçemi aşıyor. Toplam 42-43'ü geçmeyecek masraf çıkarmayacak şekilde öneriniz varsa kasa konusunda da bekliyorum. 4060 Ti 16 GB'da mantıklı ileriye dönük DDR5 sistemler düşünüyorum. SSD'yi 1TB yapabilirsek bütçeyi aşmayacak şekilde çok mutlu olurum. İyi geceler.
Öneriniz varsa merakla bekliyorum bazı monitörler buldum hangısını öneriyorsunuz ya da farklı bır öneriniz var mı? Öğrenmek isterim.
Bulduğum monitörler:

MSI G274F 27" 180Hz 1ms HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI G274F 27" 180Hz 1ms HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G274F ITOPYA'da

ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Farklı önerileriniz varsa dediğim gibi bekliyorum.
Kasa konusunda çok kararsızım. 4070'li sistemler görüyorum ama bu sefer monitörü ekleyince bütçemi aşıyor. Toplam 42-43'ü geçmeyecek masraf çıkarmayacak şekilde öneriniz varsa kasa konusunda da bekliyorum. 4060 Ti 16 GB'da mantıklı ileriye dönük DDR5 sistemler düşünüyorum. SSD'yi 1TB yapabilirsek bütçeyi aşmayacak şekilde çok mutlu olurum. İyi geceler.
Son düzenleyen: Moderatör: