40 bin TL monitör dahil hazır sistem önerisi

Syler

Hectopat
Daha fazla  
Bütçeyi 42-43K'ya yükseltebilirim bayağı arada kaldım karne özel indirimler yapılıyor sanırım. Onları yakalamaya çalışıyorum. Ama YouTuber'ları pek takip edemiyorum.
Öneriniz varsa merakla bekliyorum bazı monitörler buldum hangısını öneriyorsunuz ya da farklı bır öneriniz var mı? Öğrenmek isterim.
Bulduğum monitörler:

Farklı önerileriniz varsa dediğim gibi bekliyorum.

Kasa konusunda çok kararsızım. 4070'li sistemler görüyorum ama bu sefer monitörü ekleyince bütçemi aşıyor. Toplam 42-43'ü geçmeyecek masraf çıkarmayacak şekilde öneriniz varsa kasa konusunda da bekliyorum. 4060 Ti 16 GB'da mantıklı ileriye dönük DDR5 sistemler düşünüyorum. SSD'yi 1TB yapabilirsek bütçeyi aşmayacak şekilde çok mutlu olurum. İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem hoşuma gitti vatan da neden bu kadar ucuz.

Ara ara güzel indirimler olabiliyor bu da o tarz bir durum sanırsam. Anakart B650, RAM 32 GB, SSD Kioxia 1TB seçilebilir bütçeniz dahilinde tabii bu yükseltmeler 40810 TL yapıyormuş. Bütçenize göre oynama yapabilirsiniz bence monitörü de ayarlayarak. Bu sisteme 2K bir monitör daha uygun olur bence ama fiyatlar ne olur bilemiyorum.

Ara ara güzel indirimler olabiliyor bu da o tarz bir durum sanırsam. Anakart B650, RAM 32 GB, SSD Kioxia 1TB seçilebilir bütçeniz dahilinde tabii bu yükseltmeler 40810 TL yapıyormuş. Bütçenize göre oynama yapabilirsiniz bence monitörü de ayarlayarak. Bu sisteme 2K bir monitör daha uygun olur bence ama fiyatlar ne olur bilemiyorum.

Monitor olarak AOC mu önerirsiniz yoksa MSI mi?

Monitor olarak AOC mu önerirsiniz yoksa MSI mi?

Monitörler konusunda çok bilgili değilim açıkçası kendim AOC kullanıyorum. Monitör alacak olsam sosyaldeki monitör konularını inceleyip ona göre alırdım bütçe dahilinde ayrıca monitör önerisi olarak konu açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı