40 bin TL OLED monitör önerisi

38k kazık fiyat olmuş. MSI ve Gigabyte 4k gen 4 QD-Oled monitörleri var. Hem daha yeni panel, hem de 4k çözünürlüğe sahip.

Vatan da XG27ACDMS var, yenileme hızı daha düşük sadece. 28k civarına satılıyor, XG27ACDNG ile aynı nesil paneli kullanıyor. İlla Asus alınacaksa bunu almak çok daha mantıklı. Bu arada bu daha yeni bir model olduğu için XG27ACDNG de olmayan neo yakınlık sensörü de bulunduruyor.
merhaba hocam, satış platformunu gamer.gen veya laptop.com dan mı tavsiye edersiniz yoksa amazon gibi platformları beklemeli miyiz ?

Aoc fiyatı nasıl da 44 binlere geldi.
ASUS 27'' XG27ACDNG galiba bende bunu alacağım ne dersin bluerr hocam 35 bin bandında

Amazon'dan alırsan daha iyi olur.

Hocam şu an glossy veya semi glossy 280 Hz veya üstü en mantıklı seçenek ne? 500 Hz modeller 45-50k bandına fırladı. Gigabyte MO27Q28G ve ASUS XG27 acdng en mantıklı iki model gibi duruyor. Eğer parasının hakkını verir derseniz Gigabyte FO27Q5p veya ASUS XG27 aqdpg modellerine yöneleceğim 46.5 civarlarına 6 taksit alabiliyorum. 271 QR-qd X50 ise 49k peşin fiyatına 6 taksit alabiliyorum. Ne yapsam bilemedim. Hangi ürüne baksam stok patlıyor. Fiyat patlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı